Gratis internet för LKFs hyresgäster – för att underlätta!

Nya tider innebär ett annat tänk – därför vill vi på LKF göra det möjligt för alla våra 20 000 boende att surfa gratis och på så vis underlätta vardagen.

Gratis internet för LKFs hyresgäster - för att underlätta! 1Tillsammans med ViaEuropa erbjuder vi de hyresgäster som inte sedan tidigare abonnemang hos ViaEuropa att gratis koppla upp sig mot internet. På så vis vill vi underlätta för alla som bor hos oss att ha digital kontakt med nära och kära, eller att lätt kunna arbeta och studera hemifrån.

Erbjudandet gäller från och med 8/4 till och med 31/5.

– Det är många som just nu inte kan ta sig till sina nära och kära för att till exempel fira påsk eller andra högtider. Hos oss bor även många som behöver studera och jobba hemifrån. Vi vill underlätta vardagen genom att möjliggöra en digital tillgänglighet och skapa lite livskvalité, säger Gunilla Flygare, affärsutvecklingschef på LKF.

Inget abonnemang, avtal eller konto krävs för att koppla upp. Det är bara till att dra en internetkabel mellan vägguttaget och datorn. På vår sida www.lkf.se finns länk till en hjälpsida med lathundar om man skulle behöva hjälp med tekniken.

För hyresgästen som vill koppla upp sig – detta gäller:
(info på webb, inte press)

– Lathundar och support hittar du på www.viaeuropa.se/page/gratisinternet

Där tipsar bland annat ViaEuropa om vilken sladd du behöver, eller hur du kopplar upp mobilen. Där kan du också ställa dina frågor kring tjänsten.

Erbjudandet gäller kostnadsfritt internet med hastigheten 100 Mbit/s för att ladda upp, och ladda ner filer. Hastigheten räcker gott och väl för att ha videosamtal eller för att skicka och ta emot långa videohälsningar till varandra.