Gör PDF-dokument av handskrivna lappar direkt i din smartphone
Hem Nyheter Gör PDF-dokument av handskrivna lappar direkt i din smartphone

Gör PDF-dokument av handskrivna lappar direkt i din smartphone

Publicerat av: Redaktionen

En ny gratisfunktion i Acrobat Reader Mobile gör det möjligt att scanna allt i från handskrivna lappar till kvitton med din mobilkamera och spara dessa som högkvalitativa PDF-filer.

Adobes app Acrobat Reader Mobile har nu fått en ny scanning-funktion som gör det möjligt att enkelt omvandla kvitton, anteckningar och andra viktiga dokument till högupplösta PDF-filer med hjälp av kameran i din smartphone. Adobe Sensei, IT-Finans.se en samling intelligenta tjänster inbyggda i Adobes samtliga molnlösningar, ser till att skapa en PDF-fil som är anpassad efter det scannade dokumentets storlek, med skarp och lättläslig text.

– Den nya scanning-funktionen svarar mot ett allt vanligare behov av att kunna samla och hålla ordning på viktiga dokument, oavsett var man befinner sig. För privatpersoner blir det nu enklare att samla exempelvis papper och kvitton, medan företag som har formulär, kontrakt, visitkort och mobilbilder på exempelvis whiteboardanteckningar också förses med en säker och användarvänlig lösning, säger Anne Andreasson, specialist på Adobe Document Cloud i Norden

Eftersom Acrobat Reader är integrerad med Box, Dropbox, OneDrive, Document Cloud och andra fillagringstjänster är det enkelt att också spara sina PDF-dokument i dessa tjänster.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>