Hem TeknikMoln tjänster GK Gruppen väljer ekonomisystem från Unit4

GK Gruppen väljer ekonomisystem från Unit4

Publicerat av: Redaktionen

GK, Skandinaviens ledande tekniska entreprenör och servicepartner, kommer att använda Unit4:s ekonomiska lösning som en del av sin strategi.

GK Gruppen väljer ekonomisystem från Unit4 2

Toril Marie Ås, chef för ekonomi och IT på GK

Unit4, en ledande aktör inom molnbaserad programvara för medelstora tjänsteorganisationer, meddelar idag att GK Gruppen har valt Unit4 som partner för sina planer för tillväxt och en effektivare verksamhet. GK är Skandinaviens ledande totalleverantör av teknik för byggbranschen, med verksamhet i Norge, Sverige och Danmark.

GK vill bygga hållbara samhällen för generationer och har därför implementerat en ny strategi med en vision om att bli en klimatförebild i byggbranschen. Som en del av denna strategi ville GK ha ett gemensamt ekonomisystem i hela koncernen och därmed få en effektivare samt mer samordnad ekonomi- och verksamhetsstyrning. GK har valt Unit4:s ekonomistyrningsmodul, samt Unit4 Travel & Expense, som är en del av Unit4:s molnbaserade ERP-system (SaaS).

– Vårt mål är att förbättra sättet vi som företag arbetar på tillsammans, samt nyttja de fördelar som en gemensam plattform ger; som t.ex. ökat samarbete, god överblick samt bättre förvaltning. Att implementera finansmodulen från Unit4:s affärssystem är ett första steg mot en effektiv och optimal affärsarkitektur, säger Toril Marie Ås, chef för ekonomi och IT på GK.

Med förvärvet av Unit4 ERP kommer GK att dra nytta av ett antal fördelar:

  • Strömlinjeformad administration i alla enheter
  • Mer omfattande översikt och kontroll
  • Automatisering av processer och optimalt resursutnyttjande
  • Mindre administration för bättre effektivitet och noggrannhet

Den finansiella lösningen kommer att användas i Norge, Sverige och Danmark och levereras med ett komplett serviceavtal. Implementeringen startar omedelbart och GK har även möjlighet att bygga ut systemet med Unit4:s lösningar för löner, HR och prognoser.

– GK är ett företag med en imponerande historia och vi är glada att kunna hjälpa dem i deras resa mot nya mål. Genom Unit4:s moderna teknik kan företag som GK både uppnå bättre och effektivare verksamhet, liksom ökat ekonomiskt värde, säger Finn Følling, försäljningschef PSO Nordics, Unit4.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>