Hem STARTUP FundedByMe och Sveriges största intervjupodd Framgångspodden ingår samarbete

FundedByMe och Sveriges största intervjupodd Framgångspodden ingår samarbete

Publicerat av: Redaktionen

FundedByMe och Framgångspodden, ledd av Alexander Pärleros, ingår ett nytt samarbete där FundedByMe blir part i Framgångsresan.

FundedByMe och Sveriges största intervjupodd Framgångspodden ingår samarbete 2

Daniel Daboczy, grundare och vd för FundedByMe

Daniel Daboczy, grundare och vd för FundedByMe har tidigare deltagit i ett mycket uppmärksammat avsnitt av podden (avsnitt 60) där han gav en bättre inblick i FundedByMe och öppenhjärtigt delade sina utmaningar och reflektioner.

FundedByMe och Framgångspodden delar värderingar där inspiration är i fokus och skall driva framtidens entreprenörer och investerare. FundedByMe har sedan start varit en drivande kraft i att hjälpa bolag med kapitalanskaffning och marknadsföring, samt varit en förebild för startups och entreprenörer i och med deras egen resa från idé till ett snart noterat bolag. Tillsammans med Framgångspodden hoppas de nu kunna fortsätta sprida denna vision och fortsätta inspirera bolag att göra liknande resor och söka sina egna framgångar.

“Vi älskar Framgångspodden och det arbete som Alexander har gjort för att inspirera tusentals entreprenörer, investerare och det svenska samhället. Sverige är ett mycket framgångsrikt land och de som lyckas måste dela med sig av sina erfarenheter, sina berättelser om motgångar samt om hur de nådde dit de nådde. Med detta samarbete vill vi inspirerar fler att våga bygga och växa bolag och investera i det som kan bli nästa stora svenska framgångsbolag.” säger Daniel Daboczy.

I Daniel Daboczys egna avsnitt berättar han mer om sin egna framgångar. Hur det var när han kom till Sverige vid 12 års ålder, varför han valde att byta bort sin konstnärskarriär mot crowdfunding och mycket mer. Daniels intervju med Framgångspodden går att hitta där poddar finns.

“Vi är glada att få till ett samarbeta med FundedByMe och Daniel speciellt idag när crowdfunding växer som det gör här i Sverige. Vi hoppas att tillsammans kunna hjälpa fler företag med hjälp av detta samarbete” säger Alexander Pärleros.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>