Hem Nyheter Froda lanserar ny webbsida tillsammans med STÖK

Froda lanserar ny webbsida tillsammans med STÖK

Publicerat av: Redaktionen

Froda erbjuder företagslån för små- och medelstora företagare som vill skapa ett livskraftigt, framgångsrikt företag.

Froda lanserar ny webbsida tillsammans med STÖK 3De erbjuder ett enkelt företagslån med bra villkor så att alla småföretagare ska få möjlighet att förverkliga sina idéer och låta dem frodas.

Froda ville göra en re-design av sin webbplats med målet att få en inspirerande site vars syfte är att förmedla det enkla och snabba alternativet till storbank. Ett av önskemål var att kunna använda de grafiska formerna, som är en del av deras företagsprofil, med subtila animationer. Resultatet blev en modig, snabb och uttrycksfull design med ett lättanvänt och flexibelt admin.

“Den nya siten är byggd med stor flexibilitet, vilket FRODA behöver. Vi tycker om att testa oss fram och se vad som funkar bäst. Sedan vi lanserade kan jag snabbt möta upp önskemål internt och utveckla siten, utan att behöva ta hjälp av en utvecklare. Dessutom är samarbetet med STÖK smidigt och om jag behöver nya funktioner så får jag bra hjälp av STÖK. Det känns tryggt.”

– Fredrika Bennison, Marknadschef Froda

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>