Framtidens kontor med Atrium Ljungberg byggs av Nova
Hem Fastigheter Framtidens kontor med Atrium Ljungberg byggs av Nova

Framtidens kontor med Atrium Ljungberg byggs av Nova

Publicerat av: Redaktionen

Byrågruppen Nova slussar in alla sina svenska bolag under ett och samma tak i det klassiska Katarinahuset vid Slussen, som väntas bli Stockholms nya mötesplats och stora knutpunkt.

Tillsammans med fastighetsbolaget Atrium Ljungberg är Novas mål att skapa en miljö som inspirerar till innovation, kreativitet och samverkan.

Nova flyttar in i de nya lokalerna i början av nästa år. Fram tills dess pågår ett intensivt arbete med att renovera huset, anpassa lokalerna efter Novas behov och att designa kontoret för maximal trivsel både för anställda och kunder.

I Nova Sverige ingår nu Cloud Nine, Pineberry, Infunnel, Epinova, Fyr Agency och Singular Studios.

– Vi är ett kunskapsföretag och med vårt nya kontor får vi goda förutsättningar att bygga en stark gemensam företagskultur som både främjar och stimulerar innovation, kreativitet och samverkan. Vi vill ta tillvara på magin och energin som skapas i fysiska möten mellan medarbetare med olika bakgrund, erfarenhet och specialistkompetens. Vi har också lagt stor vikt vid de sociala aspekterna. Till exempel placerar vi alla gemensamma ytor där den finaste utsikten mot Saltsjön och Mälaren finns, säger Michael Jäderlind, vd för Nova i Sverige.

Sött och salt
Det nya kontoret i Katarinahuset som Nova flyttar in i är på 2 250 kvadratmeter och ligger strax under den välkända Stockholmsrestaurangen Eriks Gondolen. De toppmoderna lokalerna har fantastisk utsikt över Gamla Stan och Djurgården och väntas stå färdiga i början av nästa år. Kontoret dimensioneras för 250 medarbetare och klarar av att möta den expansiva fas som Nova befinner sig i.

– Slussen kommer att bli Stockholms nya nav där inte bara sött och salt möts utan ett område där nya affärsmöjligheter och kreativitet sammanstrålar. Ett toppläge för bolag som Nova som vill locka duktiga medarbetare till sina bolag för att möta deras kunders krav på nyskapande digitala lösningar, säger Camilla Waxin, leasing manager på Atrium Ljungberg.

Hyresavtalet är ett så kallat grönt hyresavtal – en överenskommelse mellan hyresvärd och hyresgäst om gemensamma åtgärder för att behålla eller förbättra lokalens miljömässiga prestanda.

Sex bolag i Sverige
Framtidens kontor med Atrium Ljungberg byggs av NovaFörutom moderbolaget Nova Consulting Group AB består byrågruppen i Sverige nu av sex olika bolag:

Singular Studios. En strategisk varumärkes- och designbyrå med tjänster inom varumärkesstrategi, strategisk design och strategisk exekvering.

Pineberry. En av Sveriges främsta byråer inom digital datadriven marknadsföring med fokus på SEO, SEM och annonsering på plattformar som Google, Facebook, Amazon, Instagram och Youtube.

Cloud Nine. En ledande svensk digitalbyrå som skapar, designar och utvecklar e‑handelsplattformar.

Fyr Agency. En total experiencedesignbyrå som skapar positiva och relevanta upplevelser i den digitala interaktionen med kundernas varumärken.

Infunnel. En av Sveriges främsta specialistbyråer inom marketing automation, CRM, digitala leads och digitalisering av kundresan.

Epinova. Specialister på webb- och e‑handelslösningar samt digitala kundupplevelser med Optimizely (tidigare Episerver) som plattform.

Bland Novas kunder i Sverige ingår C More, SEB, Granngården, Postnord, Permobil, Volkswagen, Sony Music, Houdini Sportswear, Bemz, Doktor.se, Cylinda, Visma, Efva Attling, Filmstaden, Mercedes och Tetra Pak.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>