Framtidens fastighetstekniker, fler uppkopplade bikupor och normkreativ energi – läs senaste nytt från HSB Living Lab
Hem Fastigheter Framtidens fastighetstekniker, fler uppkopplade bikupor och normkreativ energi

Framtidens fastighetstekniker, fler uppkopplade bikupor och normkreativ energi

Publicerat av: Redaktionen

I senaste nyhetsbrevet från HSB Living Lab kan du bland annat läsa om framtidens fastighetstekniker, att det ska bli fler uppkopplade bikupor i Sverige och att synen på hållbarhet och planeringen av energikonsumtion påverkas av genus .

Det är några av de projekt som just nu pågår i HSB Living Lab.

Vill du veta mer om forskningen i HSFramtidens fastighetstekniker, fler uppkopplade bikupor och normkreativ energi – läs senaste nytt från HSB Living LabB Living Lab? Eller bara hålla koll på vad som händer i huset. Då ska du definitivt prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Världsunik forskningsarena öppen för alla
HSB Living Lab är en världsunik forskningsarena där vi utvecklar nya sätt att bygga och forma framtidens boende. Sedan starten har fler än 150 projekt genomförts i huset. Byggnaden är ett levande laboratorium där forskning pågår dygnet runt, samtidigt som nära 40 personer bor i fastigheten permanent.

HSB Living Lab är en öppen arena och alla som har en idé om framtidens hållbara boende kan ansöka om att starta ett projekt i huset. Läs mer på vår hemsida.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>