Fortnox ingår samarbete för smidigare betalningar
Hem IT-Finans TrenderBetalningslösning Fortnox har ingått ett samarbete för smidigare betalningar

Fortnox har ingått ett samarbete för smidigare betalningar

Publicerat av: Redaktionen

Fortnox har ingått ett samarbete med fintechbolaget Zaver som erbjuder smidiga och effektiva betalningslösningar.

Som ett led i samarbetet lanserar Fortnox nya möjligheter för företag att få betalt via fakturatjänster.

Privatpersoner kan nu betala direkt i Fortnox fakturaportal via Swish, direkt banköverföring, delbetalning och betala senare.

Fortnox ingår samarbete för smidigare betalningar

Michael Hansen

– Zaver är en innovativ och växande aktör inom fintech som brinner för att möjliggöra snabbare och bättre betalningar till företagare. Nya smidiga betalningslösningar gör det enklare för Fortnox kunder att ta betalt.

-Detta samarbete stärker Fortnox fakturatjänster och kommer göra skillnad för våra kunder, säger Michael Hansen, Affärsområdeschef Pengar.

I fakturaportalen kan fakturan nu betalas digitalt med fyra olika betalsätt – Swish, delbetalning, direkt banköverföring och betala senare.

Vid betalning via Swish eller direkt banköverföring får Fortnox kund fakturans totalbelopp inbetalt på sitt konto inom 1-2 bankdagar. Vid delbetalning eller betala senare får slutkunden extra tid på sig att betala, medan Fortnox kund erhåller betalningen på fakturans förfallodatum.

– Tillsammans med Zaver skapar vi en flexibel och smidig fakturabetalning för slutkunden. På så sätt hjälper vi företagarna som använder Fortnox med sina kundrelationer och gör det lättare att få betalt. Vi är glada över att Zaver delar vår vision om bättre betalningslösningar, säger Michael Hansen.

Fintechbolaget Zaver lanserade tjänsten 2019 och har snabbt växt till att bli en viktig aktör inom betalningslösningar. Bolaget är ett betalningsinstitut under Finansinspektionens tillsyn.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>