Under maj startar försäljningen av HSB Brf Kalk i Malmö
Hem Fastigheter Försäljningen av HSB Brf Kalk i Malmö startar under maj

Försäljningen av HSB Brf Kalk i Malmö startar under maj

Publicerat av: Redaktionen

Nu har nedräkningen börjat inför säljstarten av HSB:s projekt Kalk.

Som namnet antyder kommer det byggas vid Kalkbrottet Limhamn, en spännande plats med bra naturvärden och nära till såväl Malmö som Köpenhamn.

I Brf Kalk planeras för 78 lägenheter i varierande storlekar, 1 – 5 Rok. Säljstarten är planerad till maj och hela projekteringen går nu in på slutspurten. Ansvarig mäklare är Mattias Jansson och Daniel Lundin på Fastighetsbyrån Nyproduktion i Malmö. Mattias berättar att han ser fram mot säljstarten.

Under maj startar försäljningen av HSB Brf Kalk i Malmö

I Brf Kalk planeras för 78​ lägenheter i varierande storlekar, 1 – 5 Rok.

”-Jag har mycket god erfarenhet att arbeta med HSB och bostäderna blir alltid över förväntan. Vilket gör det extra kul att förmedla bostäderna i Brf Kalk. I föreningen finns det även en gemensam lägenhet som kommer gå att hyra som övernattningslägenhet till övernattande gäster. Denna typ av mervärden är alltid uppskattade.”

Daniel Lundin fyller i och berättar att han tycker det ska bli kul att erbjuda HSB:s innovativa koncept med HSBs samägarmodell HSB Dela.

”-Det är utmanande för många unga att komma in på bostadsmarknaden och genom HSB Dela riktar man sig mot köpare i åldern 18–29 år och erbjuder ett alternativt sätt att köpa sin bostad. Det ska bli otroligt spännande att kunna erbjuda detta som ett alternativ till den vanliga köpprocessen.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>