Hem Nyheter Företagarna Stockholm-Mälardalen satsar på unga företagare

Företagarna Stockholm-Mälardalen satsar på unga företagare

Publicerat av: Redaktionen

Företagarna Stockholm-Mälardalen är idag glada över att kunna presentera en regional ambassadör, som sin unga ålder till trots har flerårig erfarenhet av såväl företagande som av Företagarna som organisation.

Företagarna Stockholm-Mälardalen satsar på unga företagare 2

Thomas Byström, regionchef för Företagarna Stockholm-Mälardalen

Med målsättningen att i större utsträckning nå ut till unga företagare i Stockholms- och Mälardalsregionen är Mathias Bardland en utmärkt företrädare.

– Unga företagare runt om i Stockholm och Mälardalen spelar en central roll när det kommer till att skapa och forma morgondagens samhälle. Därför tar vi nu ett krafttag där vi uppmärksammar dessa och jag kan inte tänka mig en bättre ambassadör för detta arbete än Mathias. Han kommer, utöver att aktivt arbeta med opinionsfrågor kopplat till ungt företagande, även samarbeta med oss på regionkontoret för att skapa aktiviteter mot ovan nämnda målgrupp säger Thomas Byström, regionchef för Företagarna Stockholm-Mälardalen.

Mathias är en entreprenör ut i fingerspetsarna och driver idag företaget Strolly, som bedriver leasing av barnvagnar. En helt ny satsning som bidrar till en mer cirkulär värld.

Utöver en imponerande företagarresa besitter han även stor kunskap om Företagarna. Dels på lokalnivå, som ledamot i Företagarna Eskilstuna-Torshälla, men nu också på regional nivå, som nyinvald ledamot i Företagarna Stockholm-Mälardalen.

– Ungt företagande är en fråga jag brinner starkt för. Jag har själv sett den enorma potential och entreprenörsanda som finns bland yngre företagare i de fyra regionerna. I min roll som ambassadör för Företagarna Young i Stockholm-Mälardalen är min huvudsakliga uppgift att vara en röst för just dem, med målsättningen att ge de bästa möjliga möjligheter att verka och växa. Kort och gott vill jag vara en röst för Sveriges framtid, avslutar Mathias Bardland.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>