Flexibla avtal och moderna kontorslösningar

10 fördelar med det nya nordiska coworking-kontoret UMA Kungsbron.

Flexibla avtal och moderna kontorslösningar 1I takt med teknikens utveckling har vårt sätt att arbeta förändrats ordentligt de senaste åren. Det blir allt vanligare att jobba i varierande miljöer och på distans. Detta ställer helt nya krav på morgondagens kontor där flexibilitet och säkra nätverk spelar en allt viktigare roll. Det menar Technopolis som genom sitt coworking-koncept UMA Workspace nyligen öppnade kontoret UMA Kungsbron i centrala Stockholm.

UMA Workspace har sedan starten fokuserat på att erbjuda flexibla och aktivitetsbaserade kontorslösningar där medlemmarna kan fokusera på sitt arbete. I dag finns tolv kontor i Norden och Baltikum. Tidigare i år öppnade ett av dem, nämligen UMA Kungsbron i Stockholm. Företagets mål är att öppna 20 UMA-kontor fram till slutet av 2020. Under 2018 kommer UMA Workspace att öppna kontor i Oslo, Köpenhamn och Helsingfors. När allt fler vill kunna arbeta mobilt och på frilansbasis ökar efterfrågan på flexibla kontorsplatser med personliga lösningar och service, menar UMA Workspace.

– Digitaliseringen har verkligen förändrat hur vi arbetar och för många är den traditionella, fasta kontorsplatsen redan ett minne blott. Det viktigaste för oss på UMA är att möta våra medlemmars behov så att de kan lägga sin tid på att vara produktiva. En av många fördelar med UMA är att vi satsat på snabb och säker teknik. Vi erbjuder exempelvis WiFi med krypterad trafik, vilket många företag efterfrågar i dag, säger Niko Pulli, Director, Services på Technopolis.

UMA Workspace har listat tio fördelar med att välja ett coworking-kontor, så som nya UMA Kungsbron:

1. Flexibelt medlemskap UMA Kungsbron erbjuder en rad olika typer av medlemskap för att företagare och entreprenörer ska kunna hitta just det som passar dem bäst. UMA Kungsbron kan dessutom skräddarsy medlemskap för både små och stora företag. För privata kontor är uppsägningstiden två månader och utan deposition. För övriga medlemmar är uppsägningstiden endast en månad. De som väljer ett flexibelt avtal har dock ingen bindningstid.

2. Centralt läge Coworking-kontoret är beläget mitt i centrala Stockholm, intill Centralstationen, Cityterminalen och Arlanda Express. Det är smidigt och enkelt att ta sig till kontoret, inte minst för affärsresenärer.

3. Flera städer och länder Medlemmar på UMA Kungsbron har tillgång till fler UMA-anläggningar, exempelvis i Helsingfors och snart också i Köpenhamn och Oslo. Något som är mycket bekvämt då på resande fot. UMA Workspace planerar dessutom att expandera i snabb takt de närmaste åren och målet är 20 anläggningar 2020.

4. Funktionella och bekväma möbler För att möta olika typer av behov erbjuder det aktivitetsbaserade kontoret sina medlemmar en rad olika typer av funktionella möbler med en modern design. UMA Kungsbrons medlemmar har bland annat tillgång till elektroniska bord, ljudisolerade telefonkiosker och bekväma soffor. Det är därmed
enkelt att gå från en avskild arbetshörna till en mer livlig plats. Beroende på vad som passar bäst för tillfället.

5. Modern och högkvalitativ teknik UMA Kungsbron erbjuder snabbt och säkert wifi. I medlemskapet ingår tillgång till moderna skrivare för print, scanning och kopiering. Med UMA Workspaces app kan medlemmar bland annat öppna dörrar, boka mötesrum, beställa catering och administrera medlemskapet.

6. Service och catering Hos UMA Kungsbron ligger service i fokus. Det finns alltid högkvalitativt och hållbart kaffe från Johan & Nyström samt flera olika tesorter. Medlemmarna kan dessutom enkelt beställa catering till möten. Personal finns alltid tillgänglig under kontorstid för att hjälpa och stötta med stort som smått.

7. Städning och säkerhet Som medlem på UMA Kungsbron behöver du inte oroa dig över varken städning eller säkerhet. UMA erbjuder såväl säkra och övervakade kontor som daglig städning.

8. Varierande typ av mötesrum På coworking-kontoret finns sju olika typer av mötesrum, både små och stora med den senaste utrustningen som moderna skärmar, videoanslutning, whiteboards och anteckningsblock. För varje möte erbjuder UMA Kungsbron av säkerhetsskäl ett specifikt användarnamn och lösenord. Förutom mötesrum erbjuder UMA Kungsbron även eventlokaler i vilka medlemmar kan arrangera evenemang.

9. Socialt och inspirerande På ett coworking-kontor har medlemmar möjlighet att lära känna andra från olika branscher. Tillsammans kan de diskutera och utbyta idéer. På UMA Kungsbron erbjuds medlemmarna varje vecka en frukost och en after work. Även andra inspirerande nätverksevenemang arrangeras då och då.

10. Bekvämligheter På UMA Kungsbron finns fler bekvämligheter, bland annat skåp i vilka medlemmar kan låsa in och förvara sina personliga ägodelar samt dusch. I höst kommer dessutom handdukar och tvättservice finnas tillgängligt. Medlemmar har även tillgång till en virtuell adress samt postbox.