Fintechbolaget Boardeaser lanserar samarbete med Danske Bank
Hem Nyheter Fintechbolaget Boardeaser lanserar nytt samarbete med Danske Bank

Fintechbolaget Boardeaser lanserar nytt samarbete med Danske Bank

Publicerat av: Redaktionen

Fintechbolaget Boardeaser, nyligen utsedda till Di Gasell, inleder ett nytt samarbete med Danske Bank.

Boardeasers molntjänst ska hjälpa Danske Banks företagskunder att automatisera finansiell rapportering och professionalisera styrelsearbetet.

Boardeaser är en snabbväxande leverantör av automatiserad ekonomirapportering. Bolaget utsågs tidigare i år till Di Gasell, något man lyckats uppnå utan riskkapital eller externa investeringar. Det nya samarbetet med Danske Bank ger ytterligare möjlighet att skala upp och hålla hög tillväxttakt.

Fintechbolaget Boardeaser lanserar samarbete med Danske Bank

Pär Haga, vd och medgrundare på fintechbolaget Boardeaser. Foto: Emelie Otterbeck.

– Vi har en innovativ och tillförlitlig produkt, med styrka att sprida sig själv. Genom det nya samarbetet med Danske Bank får vi ökad spridningstakt och en strategiskt viktig partner för utvecklingen av vår produktportfölj, menar Pär Haga, vd på Boardeaser.

Koncept med stor tillväxtpotential
Konceptet att arbeta med integrationer till molnbaserade affärssystem, så kallade ERP-system, är på stark frammarsch.

Inte minst inom banksektorns fintech-ekosystem. Boardeasers tjänst är utvecklad för just detta och läser bland annat in data från alla svenska bokföringssystem.

– Vi tittar ständigt på hur vi kan bredda vårt utbud efter våra kunders önskemål. Boardeaser är vårt senaste tillskott av verktyg som stärker vår ambition att underlätta och förenkla våra kunders vardag, säger Anders Gullesjö, Chef Företagsmarknaden på Danske Bank.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>