Finja Betong lanserar enkel digital mängdberäkning av murbruk
Hem Fastigheter Finja Betong satsar på enkel digital mängdberäkning av murbruk

Finja Betong satsar på enkel digital mängdberäkning av murbruk

Publicerat av: Redaktionen

Finja Betong presenterar nu ytterligare en satsning, en digital mängdberäknare för murbruk.

Genom att i det nya verktyget, Mängdberäknare – Murbruk, skriva in det tänka objektets area och ange vilken typ och storlek på sten eller block som ska muras (exempelvis lättklinkerblock eller tegel) ges korrekt mängd säckar som behövs för murningen.

Verktyget berättar om beräkningen är gjord för sträng- eller fullfogsmurning. Om ditt val av block inte matchar valet av murbruk, ger verktyget dig hjälp att välja ett annat murbruk att utföra din beräkning med.

Mängdberäknaren för murbruk är det senaste tillägget i en sedan tidigare välfylld verktygslåda av digitala hjälpmedel som tagits fram av Finja Betong, för att på olika vis förenkla arbetet med att gjuta, mura, putsa och laga. På sin hemsida har företaget sedan tidigare olika typer av AR-objekt, kompletta byggprojekt, produktväljare och mängdberäknare för exempelvis golv, fix och fog, grunder, trädgårdsmurar och kompletta murade och putsade byggnader.

Finja Betong lanserar enkel digital mängdberäkning av murbruk

Mängdberäknare – Murbruk hittas på varje murbruks produktsida samt som fristående verktyg i vår toppmeny på finja.se.

– Våra digitala verktyg är framtagna för att göra det ännu enklare för våra kunder. De underlättar det dagliga arbetet och gör att mer fokus kan läggas på själva hantverket – att gjuta, mura, putsa och laga. Att vi nu kompletterar med denna mängdberäknare för murbruk är ytterligare ett steg på vår digitala resa, säger Finja Betongs VD Gull-Britt Jonasson.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>