Hem Nyheter Finansbranschen ett draglok i ekonomin med hjälp av ny teknik

Finansbranschen ett draglok i ekonomin med hjälp av ny teknik

Publicerat av: Redaktionen

Nya tekniska lösningar ger finansbranschen helt nya möjligheter att bli draglok i ekonomin.

Finansbranschen ett draglok i ekonomin med hjälp av ny teknik 4Men det gäller att gå bortom upptrampade spår och tänka exponentiellt. Framtidens finansbransch (FSI) är ett av de teman som valts ut till det exklusiva VIP-seminariet ThinkX den 12-13 mars i Stockholm – anordnat av Singularity University och SAP. Där kan företagsledare från hela Norden lyssna till talare från bland annat Klarna, OP Financial Group och Nordnet Bank.

Max Fischer är VP of Engineering på Klarna och pratar om deras syn på hur marknaden för finansiella tjänster kommer att utvecklas.

Anders Stenbäck är Digital Director på finansföretaget OP Financial Group med cirka 12 000 anställda i Finland och Baltikum.

Tuva Nord är både Chief Product Officer (CPO) och Chief Technology Officer (CTO) på Nordnet Bank. Hon är också känd för att arrangera STHLM Tech, Europas största tech meetup.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>