Fedelta Finance väljer Viljas bankplattform
Hem Nyheter Fedelta Finance väljer Viljas bankplattform

Fedelta Finance väljer Viljas bankplattform

Publicerat av: Redaktionen

Det snabbväxande finansbolaget Fedelta Finance väljer att samarbeta med Vilja när de utvidgar sin låneaffär mot små- och medelstora företag i Sverige.

Fedelta Finance väljer Viljas bankplattformLånesegmentet för små- och medelstora företag är snabbt växande och har ett stort behov av digitala bankerbjudanden som är enkla och flexibla.

Idag är dessa företag underbetjänade med långa, komplexa och orättvisa ansökningsprocesser. Nu finns dock nya datakällor som möjliggör förbättrade kreditbetyg och enklare bevakning, vilket leder till minskad osäkerhet och därmed mer attraktiva lånevillkor.

”Eftersom Fedelta växer och vår produktportfölj expanderar behöver vi ett system som kan hantera kundinformation på ett smidigt och automatiserat sätt för att vara så effektiv mot slutkund som möjligt. Vi ville också ha en partner som delar vår tillväxtambition och det fann vi i Vilja” säger Micael Wiklander, VD på Fedelta Finance.

”Vi är stolta över att vara en del av Fedeltas spännande resa. Om du kan erbjuda enkla och flexibla företagslån som hjälper företag att växa och nyanställa är tillväxtpotentialen och fördelarna för samhället enorma. Vi ser ett stort intresse inom detta område och företagslån får små- och medelstora företag är ett viktigt och snabbt växande segment för oss ”avslutar Fredrik Ulvenholm, VD på Vilja.

Vilja SME-lånelösning är en komplett lösning för företagslån, med eller utan säkerhet. Den är designad för självbetjäning med full integration och automatisering samt erbjuder enkelt konfigurerbara produktdefinitioner som skräddarsys efter affärsbehoven.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>