FastOut tecknar avtal med Sveriges största marknadsplats för kommersiella fastigheter

Drönarbolaget FastOut startar ett samarbete med Objektvision, som är Sveriges största marknadsplats för kommersiella fastigheter, lokaler, mark och företag.

FastOut tecknar avtal med Sveriges största marknadsplats för kommersiella fastigheter 1Avtalet innebär att Objektvison får tillgång till FastOuts hela publika bildbank.

Objektvision kommer publicera FastOuts 360° drönarvyer automatiskt till objekt när det finns en vy inom en viss radie. Avtalet skrivs inledningsvis på 12 månader som därefter gäller tillsvidare. Objektvision betalar en fast månadskostnad för nyttjanderätten till FastOuts publika 360° drönarvyer. Ordervärdet kommer inte markant påverka den årliga omsättningen.

“Läget är centralt. Eftersom Fastouts drönarvyer ger oss en optimal utsikt och överblick kan vi nu hjälpa spekulanter att lättare utvärdera ett område före ett verkligt besök”, säger Peter Bergström, VD på Objektvision.

”Det här är ett viktigt steg för oss. Med samarbetet kommer vi närmare branschen för kommersiella fastigheter, där vi ser en stor potential. Därför ser vi avtalet med Objektvision som en viktig början i den ambitionen”, säger Håkan Lindgren, VD på Fastout.