Förvaltning i rampljuset
Hem Fastigheter FastighetsMässan: Förvaltning i rampljuset

FastighetsMässan: Förvaltning i rampljuset

Publicerat av: Redaktionen

Den 15-16 mars fylldes Kistamässan med utställare – stora som små, och nyfikna besökare som såg fram emot att få se nyheter och träffa branschkollegor igen.

Att mötesplatsen är värdefull för branschen märktes tydligt när man rörde sig i inne på Kistamässan där affärerna och det fysiska mötet stod i fokus.

Under mässans två dagar kunde vi se produktnyheter, inspirerande talare och ett bubblande mingel där beslutfattare och viktiga aktörer inom branschen knöt samman under kvällen mellan mässdagarna.

”Det är otroligt inspirerande att få vara en del av FastighetsMässan i Stockholm. Att vara på plats under dessa två lyckade mässdagar och bevittna när branschen tillsammans fokuserar på vikten av fastighetsförvaltning gläder mig något enormt då vi vill lyfta fokuset på att förädla den befintliga fastigheten på vår mötesplats!” Säger Mikaela Kämpendahl, projektledare för FastighetsMässan

En fylld mässlokal med entusiastiska utställare och besökare inklusive ett brett innehåll av seminarier, bland annat debatten kring det viktiga och högst aktuella ämnet – Energibesparing utan att försämra inomhusmiljön, där vi kunde lyssna på de olika infallsvinklarna från Paneldeltagare: Jonathan Hall, Projektledare Fastighetsägarna Britta Permats, VD Svensk Ventilation, Marie-Louise Luther, sakkunnig miljö Astma- och Allergiförbundet, Låtta Bångens (moderator).

Förvaltning i rampljusetDet nya tillskottet till mässan är den uppmärksammade Förvaltardagen, en halvdagskonferens som lanserades på Kistamässan i år. En av punkterna som debatterades kring under halvdagen var ett högaktuellt ämne – Hur har de årliga hyresförhandlingarna gått och hållbarhetsaspekten i detta. Benny Axelsson, Fastighetsjurist & Chef Hyresförhandling Fastighetsägarna gav deras syn på saken medans vi fick höra hur Hyresgästföreningens representant Carl-Johan Bergström, Förhandlingschef region västra Sverige, förklarade hur dem ställer sig till ämnet.

”Vi längtar redan nu till att komma tillbaka hit för FastighetsMässan 2025 efter dessa framgångsrika dagar, men som tur är har vi även FastighetsMässan i Göteborg i 13-14 september i år som stundar.” avslutar Mikaela Kämpendahl.

FastighetsMässan Stockholm är tillbaka den 12-13 mars 2025.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>