Hem Event Fastighetsbranschens ledande mötesplats sedan 2001

Fastighetsbranschens ledande mötesplats sedan 2001

Publicerat av: Redaktionen

Bostadspolitik, globala trender, blockkedjor och investeringar

Business Arena är Nordens största mötesplats för ledande aktörer inom fastighetsbranschen och samhällsbyggnadssektorn och anordnades första gången 2001. Här träffas privat och offentlig sektor för meningsfulla utbyten och nya kunskaper. Årets program består av 17 parallella seminariespår, ett 30-tal fördjupningar, prisutdelningar och pausaktiviteter. Vi diskuterar allt ifrån fastighet och finans till digitalisering, hållbarhet och handel.

Ur årets program:

Fastighetsbranschens ledande mötesplats sedan 2001 2

Isabella Löwengrip, grundare av Löwengrip Invest, Amelia Adamo, grundare av M Magasin och Christina Saliba, grundare av Invest In Her.

Hur ser framtidens ledare ut?

Tillhör det traditionella hierarkiska ledarskapet en svunnen tid? En modern organisation har höga krav på sig för att locka – och inte minst behålla – personal i ett allt mer entreprenörsdrivet näringsliv där högkonjunkturen gör att kompetensen kan välja och vraka. Vilka trender ser cheferna? Kan vi plocka russinen ur kakan? Business Arena Stockholm inleds av en driven ledartrio som på olika sätt förändrat begreppet ledarskap. På scen: Isabella Löwengrip, grundare av Löwengrip Invest, Amelia Adamo, grundare av M Magasin och Christina Saliba, grundare av Invest In Her.

Nytt normalläge på den globala arenan?

Fastighetsbranschens ledande mötesplats sedan 2001 3

Alasdair Ross

Hur stormig är den globala ekonomiska världsbilden? Idel ros målas upp för tillfället, åtminstone i vad man kallar i-länderna. Det rimmar illa med den politiska bilden där Trump, Kim Jong-Un, Brexit, Putin och utvisade ambassadörer borde lägga viss sordin på investeringsviljan. Har vi ett nytt normaltillstånd i världen? På Business Arena Stockholm lyssnar vi till den internationellt erkände journalisten och redaktören Alasdair Ross från The Economist, som talar under rubriken ”A new normal in the global arena?”.

Säkra din plats

I fjol samlade Business Arena Stockholm 7000 besök under kongressens två dagar. Anmäl dig till årets kongress här 

Hela programmet

Ta del av programmet på vår hemsida, i vår app eller som nedladdningsbar pdf (uppdateras kontinuerligt).

Kommunicate

Träffa representanter från Sveriges kommuner och hör om de senaste investeringarna och projekten. Läs mer här  

Prisutdelningar

Vem har bäst förvaltningskvalitet? Vem bäddar bäst för framtiden och vilka når ut bäst med sitt varumärke? På torsdagen den 20 september utses vinnarna i Framtidsindex, Branschindex, Årets monter och Årets lounge. Läs mer här 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>