Hem Fastigheter FAST2 rekryterar ny projektchef med gedigen branscherfarenhet

FAST2 rekryterar ny projektchef med gedigen branscherfarenhet

Publicerat av: Redaktionen

FAST2, svensk ledande leverantör av fastighetssystem, befinner sig i en spännande fas.

FAST2 rekryterar ny projektchef med gedigen branscherfarenhet 3Fastighetsbranschen kliver in i en expansiv framtid där fastighetsbolagen digitaliseras i allt högre takt. För att möta marknadens krav på kompetens och stöd i den digitala förändringsresan anställer FAST2 nu Andreas Warg som ny projektchef och partneransvarig. Andreas kommer närmast från Ekan Management.

Andreas Warg har anställts som projektchef och partneransvarig på FAST2. Han kommer ingå i bolagets ledningsgrupp.

Andreas roll som projektchef innebär att han är ansvarig för vidareutveckling och förädling av process, metodik samt utförande av projekt inom FAST2.

Genom sitt partneransvar på FAST2 kommer Andreas leda arbetet med att se till att bolaget har rätt partners i sitt ekosystem, partners som ger kunder och FAST2 ett tydligt mervärde i den pågående utvecklingen av fastighetsbranschen.
Branschen står inför stora förändringar genom ny teknik som både tillåter och ställer krav på nya arbetssätt. Genom effektiva fastighetssystem som automatiserar arbetsuppgifter frigörs resurser för mer värdeskapande aktiviteter hos FAST2’s kunder, och i förlängningen även deras kunder.
–       Jag är stolt och oerhört glad över att få privilegiet att tillsammans med alla kompetenta kollegor på FAST2 få möjligheten att driva, påverka och uppleva denna utveckling, säger Andreas Warg, ny projektchef och partneransvarig på FAST2.

–       Andreas bakgrund och mångåriga erfarenhet som managementkonsult inom fastighetsbranschen är ännu ett steg i rätt riktning för oss att ytterligare höja värdet i vår leverans till våra kunder och ta oss till nästa nivå. Fastighetsbranschen är mitt i en förändringsresa och som leverantör inom branschen behöver vi ta oss an den förändringen och växla upp vår organisation samt våra tjänster för att möta efterfrågan från våra kunder med än mer värdeskapande erbjudanden, säger Kristin Berg, VD på FAST2.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>