Hem Nyheter EY är den mest attraktiva arbetsgivaren i branschen bland Young Professionals

EY är den mest attraktiva arbetsgivaren i branschen bland Young Professionals

Publicerat av: Redaktionen

Ekonomer rankar EY som branschbäst bland Big 4 i Universums omfattande karriärundersökning 2020 i Sverige. Ungefär 3 700 unga yrkesverksamma ekonomer i Sverige deltog i undersökningen.

EY är den mest attraktiva arbetsgivaren i branschen bland Young Professionals 2

Anna Svanberg, vd på EY i Sverige

Årets undersökning från Universum besvarades av totalt 19 422 Young Professionals, vilket gör undersökningen till Sveriges största i form av antal respondenter och den mest omfattande karriärundersökning. Undersökningen har genomförts bland unga yrkesverksamma med olika kompetenser. Bland ekonomer hamnar EY på plats 27, vilket är branschbäst bland Big 4, dvs. i revisions- och rådgivningsbranschen. Bland juristerna hamnar EY på plats 24.

– Vi är stolta över att vara branschbäst bland de mest attraktiva arbetsgivarna för ekonomer. Young Professionals är en viktig målgrupp för oss och vi erbjuder allt från internships och traineeprogram till heltidstjänster för att de ska få möjlighet att växa och utvecklas hos oss. Vi letar just nu efter ännu fler talanger och har flera lediga tjänster på hemsidan, säger Anna Svanberg, vd på EY i Sverige.

Mer information om Universums karriärundersökning 2020

EY på plats 7 bland ekonomstudenterna globalt
Universum släppte nyligen också den rankingen av de mest attraktiva arbetsgivarna bland studenter i världen och där hamnar EY på en 7:e plats bland ekonomistudenterna. Totalt tillfrågades 235 273 studenter globalt inom ekonomi, ingenjör och IT.

Mer information om Universums undersökning World’s Most Attractive Employers 2020

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>