EVX e-handel tar greppet om säkerhet och övervakning!
Hem NyheterE-handel EVX e-handel tar greppet om säkerhet och övervakning!

EVX e-handel tar greppet om säkerhet och övervakning!

Publicerat av: Redaktionen

Evaluating X AB (EVX) är ett förhållandevis nytt tillskott på marknaden inom e-handeln, men har en lång gedigen bakgrund inom IT-konsultbranschen och detaljhandeln.

EVX har slagit upp portarna för en e-handel som bedriver försäljning av produkter inom nätverk, IP-kameror och datorhårdvara samt molnbaserade tjänster inom kameraövervakning, backup och övervakning av IT-drift.

– Våra produkter och tjänster går hand i hand säger Tobias Magnusson.

bq3lzyu7ne4zut9jzm3uKameraövervakning med EVX Security skapar trygghet och säkerhet samt förenklar kameraövervakning för privatpersoner och företag. Produkten har sin grundtanke i att låta kunden själv ta hand om sin kameraövervakning och på så vis värna om den personliga integriteten.

EVX Security erbjuder en användarvänlig molnbaserad plattform med hög säkerhet för kunden att koppla upp sina IP-kameror. Tjänsten lagrar kundens kamerabilder i sju dagar (fler dagar som tillval) och är tillgänglig vart du än är via ett enkelt och användarvänligt webgränssnitt. Vid detektering av rörelse utifrån kamerans schemaläggning larmas kunden via SMS & e-post. Tjänsten är kompatibel med de flesta IP-kameror på marknaden men kan med fördel köpas direkt av EVX då konfigurationen av kameran ingår i priset.

-Vi vet med oss att det är otroligt hård konkurrens inom säkerhetsmarknaden och det är svårt att bryta sig igenom barriären av stora bolag, men vi tänker försöka. Vi erbjuder kunden att bevaka på egna villkor säger Tobias Magnusson.

Utöver Kameraövervakning finns backuptjänsten EVX Backup vilket är en traditionell filbackup med en annorlunda detalj. Som kund betalar man enbart för komprimerad uppladdad data, vilket gör den till en dynamisk och konkurrenskraftig Backuptjänst.

Nu till IT-teknikerns dröm. EVX Monitor erbjuder möjligheten att övervaka IT-drift på små & stora företag oavsett vart i världen kontoret eller butiken finns, allt från ett och samma gränssnitt. EVX Monitor hjälper företaget att effektivisera och på sikt ha en hållbar och kostnadseffektiv IT-drift då tjänsten övervakar alla av företagets nätverksanslutna enheter. EVX monitor varnar via SMS vid fel, när fel är på väg att uppstå och tjänsten kan utan problem växa med ditt företag.

-Vi tror på en spännande och utvecklande framtid för både företaget och branschen som sådan. Det är ett tufft klimat med många stora säkerhetsföretag och IT-jättar därute men vi har tjänster som är driftsäkra och enkla ur användarperspektiv. I kombination med våra tjänster erbjuder vi ett selektivt urval av produkter som vi vet fungerar, det gör det enkelt för oss själva men framför allt för våra kunder säger Anders Jansson.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>