Evida väljer Alwy som mjukvaruleverantör för att förbättra sin finansiella rådgivningstjänst
Hem Finans Evida förbättra sin finansiella rådgivningstjänst

Evida förbättra sin finansiella rådgivningstjänst

Publicerat av: Redaktionen

Evida, en framstående oberoende finansiell och ekonomisk rådgivare, väljer Alwy som mjukvaruleverantör för att förbättra sin finansiella rådgivningstjänst.

Detta samarbete markerar ett betydande framsteg för Evida när de strävar efter att förbättra och modernisera sin finansiella rådgivningstjänst genom att dra nytta av Alwys tekniska expertis och innovativa mjukvarulösningar.

”Vi är otroligt stolta över att Evida, som strävar efter att vara i absoluta framkant, väljer Alwys plattform. Det är ett kvitto på att plattformen redan är bland de bästa i hela Europa” säger Christoffer Long, VD på Alwy, i en kommentar.

Som en växande aktör inom finansiell rådgivning har Evida alltid varit engagerade i att erbjuda sina kunder högkvalitativ rådgivning och skapa långsiktiga relationer. Genom att samarbeta med Alwy kommer Evida att ha tillgång till Alwys avancerade mjukvarulösningar, vilket gör det möjligt för dem att effektivisera sina processer och erbjuda ännu bättre service till sina kunder.

”Vi har jobbat med Alwy under en längre tid och de är otroligt lösningsorienterade. Med hjälp av detta samarbete så kommer vi kunna ta vår verksamhet till nästa nivå och vi ser framemot vad som komma skall” säger August Schmitz, VD på Evida, i en kommentar.

Evida väljer Alwy som mjukvaruleverantör för att förbättra sin finansiella rådgivningstjänstAlwy är känt för sin kompetens inom utveckling av innovativ mjukvara för finansiella institutioner. Genom samarbetet med Alwy kommer Evida att kunna dra nytta av deras branschledande teknik och plattform för att förbättra sin egen rådgivningstjänst. Genom att integrera Alwys mjukvarulösningar i sin verksamhet kommer Evida att kunna erbjuda sina kunder ett mer modernt kundgränssnitt, Open Banking funktionalitet och mycket mer.

Det gemensamma målet för Evida och Alwy är att stärka kundernas förtroende och ge dem verktyg att fatta välinformerade ekonomiska beslut.

Genom att dra nytta av Alwys avancerade teknologi kommer Evida att kunna erbjuda en mer skräddarsydd och datadriven rådgivningstjänst till sina kunder. Detta kommer att ge kunderna ökad insikt och förståelse för deras ekonomiska situation samt hjälpa dem att uppnå sina finansiella mål på ett effektivt sätt.

Genom detta spännande samarbete förväntar sig både Evida och Alwy att ytterligare utmana branschen med deras expertis och teknik. Evida kommer att dra nytta av Alwys mjukvarulösningar för att förbättra sina rådgivningstjänster och ge sina kunder en tekniskt innovativ upplevelse. Samtidigt kommer Alwy att få möjlighet att utöka sin närvaro på marknaden genom arbeta B2B gentemot Evida.

För mer information om detta partnerskap och för att hålla dig uppdaterad om de senaste utvecklingarna, vänligen besök Evidas och Alwys officiella webbplatser.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>