Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Serendipity Challenge Summit Stockholm

mars 27, 2018 @ 09:30 - 17:00 CEST

Innovation, entreprenörskap och framtidens teknologier

Den 27 mars arrangeras tech-konferensen Serendipity Challenge Summit Stockholm. Huvudpersonerna är de bolag och entreprenörer som med innovativa produkter och tjänster kommer att forma vår framtid. Konferensen utgörs av dels en techarena, dels ett scenprogram på temat ”från startup till miljardbolag”.

Techarenan samlar 20 svenska framtidsbolag verksamma inom olika branscher så som medtech, biotech, cleantech, robotik, fintech, edtech, e-health, IoT, VR och AI. På plats kan besökare klämma och känna på framtidens produkter och tjänster som kommer att förändra, förbättra och utveckla sina respektive industrier.

På huvudscen hålls paneldiskussioner och keynotes på temat “från startup till miljardbolag”. Här kommer entreprenörer, industriledare och investerare diskutera innovation, entreprenörskap och framtidens teknologier. Under förmiddagen kommer också Sveriges riksdagspartier att frågas ut kring hur de som politiker kan bidra till att skapa grogrund för fler innovativa och snabbväxande företag som skapar jobb och tillväxt.

Pressackreditering Pressackreditering görs genom att maila camilla@sdip.se. Intervjuer med bolag eller panelister/talare kommer faciliteras på förfrågan. Meddela gärna önskemål om intervjuer i samband med pressackrediteringen. Live-översättning (svenska till engelska) kommer erbjudas på plats.

Tid och Plats 09:30 – 17:00, 27 Mars 2018

Hotel At Six (ingång till höger om TAK), Brunkebergstorg 2-4, Stockholm

Registrering är kostnadsfritt men platserna är begränsade.

Detaljer

Datum:
mars 27, 2018
Tid:
09:30 - 17:00
Evenemang Taggar:
,

Plats

Hotel At Six (ingång till höger om TAK), Brunkebergstorg 2-4, Stockholm