Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Resurs Bank ny guldpartner till Scandinavian E-business Camp (SEBC)

maj 19, 2016 - maj 20, 2016

Resurs Bank väljer nu att kliva in som guldpartner för SEBC, Nordens ledande mötesplats för e-handel.

Resurs Bank är en av Sveriges mest snabbväxande banker. Företaget är marknadsledande inom finansiering för detaljhandeln och var först med att lansera räntefritt i Sverige redan på 1980-talet. Efter flera år som partner till SEBC, väljer nu Resurs Bank att satsa ytterligare på SEBC och blir från och med i år guldpartner.

 Det är väldigt glädjande att vi nu får med oss Resurs Bank som guldpartner, med deras nätverk och breda kunskap om branschen kan vi göra ett ännu bättre event, säger Stefano Crozzoli, initiativtagare till Scandinavian E-business Camp.

Scandinavian E-business Camp arrangeras av Jetshop och har sedan starten vuxit till att bli det ledande eventet för e-handlare och branschintressenter. Cirka 1000 deltagare besöker SEBC under två dagar och eventet arrangeras på Clarion Hotel Post i Göteborg, 19-20 maj.

 För ossändes det viktigt att vara med på SEBC. Det är en naturlig mötesplats för alla som är intresserade av e-handel och där vill vi vara med för skapa värdefulla kontakter och träffa rätt människor. Självklart får vi också ta del av värdefull kunskap från scenen, säger Olle Hyberg, Omni Channel Manager på Resurs Bank.

För mer information och anmälan, http://www.jetshop.se/sebc/

Detaljer

Börjar:
maj 19, 2016
Slutar:
maj 20, 2016
Evenemang Taggar:

Plats

Clarion Hotel Post
Göteborg, + Google Map