Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Nordbygg : Den 26-29 april 2022

april 26 - april 29

Nordbygg : 26-29 april 2022

Jämställdhet, det internationella perspektivet, innovationer och arkitektur är områden som får en framträdande plats på Nordbygg.

Nordbygg är Norra Europas största mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen och lockar vartannat år runt 48 000 besökare från byggsektorn i Sverige, men även från övriga Skandinavien, Baltikum och Europa.

Nordbygg är en fackmässa där du måste registrera dig för att få din fribiljett.

Observera att Nordbygg har åldersgräns 16 år, gäller även barn i vagn. Läs mer om våra åldersgränser på sidan www.nordbygg.se/for-besokare/infor-ditt-besok/aldersgrans-och-biljett. Sidan öppnas i ett nytt fönster.

Nordbygg : Den 26-29 april 2022 2

Detaljer

Börjar:
april 26
Slutar:
april 29
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Plats

stockholmsmassan
Sweden + Google Map

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>