Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kompetens+ affärsutvecklingsprogram våren 2022

januari 19 @ 08:00 - 17:00 CET

Kompetens+ affärsutvecklingsprogram våren 2022

Härmed vill vi välkomna dig att gå Kompetens+ affärsutvecklingsprogram, som är skapat för dig som bär på en idé som du vill utveckla, lära dig mer om entreprenörskap och skaffa dig ett viktigt nätverk.

Kompetens+ är en del av Göteborgsregionens Kompetensnav och finansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden (Eruf) och Västra Götalandsregionen.

Projektet pågår till och med 2022, och ägs och leds av Business Region Göteborg tillsammans med sju regionala partners i samverkan med TRR. GU Ventures AB är en av de regionala partners som medverkar i och stöttar Kompetens+.

Kompetens+ affärsutvecklingsprogram är skapat för dig som bär på en idé som du vill utveckla, lära dig mer om entreprenörskap och skaffa dig ett fint nätverk.

Under affärsutvecklingsprogrammet kommer fokus ligga på praktiskt arbete. Varje tillfälle innehåller en liten del teori och mycket arbete i workshopformat. Samtliga kursledare (Business Region Göteborg, Drivhuset, Coompanion och Venture Cup) har många års erfarenhet av affärsrådgivning för entreprenörer och tillsammans har de en enorm entreprenörskompetens och ett stort nätverk som du får ta del av.

Programmet är öppet för dig som bor i Västra Götaland, har en affärsidé, nyligen startat företag eller vill stärka ditt eget personliga varumärke med målet att få anställning.

Programmet är helt kostnadsfritt. Det är bra om du kan delta vid samtliga tillfällen.

Kompetens+ affärsutvecklingsprogram våren 2022 2

Detaljer

Datum:
januari 19
Tid:
08:00 - 17:00 CET
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, , , ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>