Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Israel Hotel Investment Summit – Internationell konferens i Tel Aviv – November 19-20, 2018

november 19, 2018 - november 20, 2018

En del av serien International Hotel Investment Forum (IHIF) och Israels Hotel Investment Summit (IHIS) är en 1,5-dagars konferens som ger en djupgående analys av den utländska investeringsmöjligheten inom Israels hotellbransch.

IHIS ger investerare inom hotellbranschen och viktiga intressenter på marknaden en fullständig översikt över landets investeringsklimat och utvecklingsmöjligheter, vilket ger en chans att förstå Israels unika marknadsförhållanden, viktiga överväganden och möjligheter. IHIS erbjuder ett forum där möjlighet ges att träffa branschkollegor, dela med sig av idéer och bygga samarbeten för projekt inom turism, kombinationsanläggningar och hotelltransaktioner i Israel.

Oavsett om du är en investerare, utvecklare, etablerad aktör eller rådgivare är IHIS det perfekta stället för att träffas ansikte mot ansikte med ledande branschaktörer för att skapa nya samarbeten som kan förändra din verksamhet.

Publiken består av fastighetsinvesterare (private equity, fonder och family office), långivare, varumärken inom hotellbranschen, utvecklare, konsulter, mäklare, advokatbyråer, designer och arkitekter. De kommer både från utlandet och Israel.

Programmet kommer att omfatta 40 talare som representerar investerare, utvecklare, hotellkedjor, destinationer, konsulter och mer från Medelhavsregionen och utanför.

IHIS är en internationell konferens som organiseras av Questex Hospitality där Israels turistråd står som värd och konferensen äger rum den 19–20 november på Hilton Tel Aviv.

Det finns ett begränsat antal rum till ett förmånligt pris på hotellet Hilton Tel Aviv för deltagare som är registrerade hos IHIS.

För att registrera dig till IHIS: www.israelhotelinvest.com

Detaljer

Börjar:
november 19, 2018
Slutar:
november 20, 2018
Evenemang Taggar:
, , , ,

Plats

Hilton Tel Aviv