Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Framtid och insikter inom B2B handel

2021-05-25 @ 10:00 - 10:30 CEST

Framtid och insikter inom B2B handel

Att digitaliseringen av konsumenthandeln accelererat och att vi fått bestående beteendeförändringar råder det inget tvivel om, men hur snabbt sker transformationen inom B2B?

Under detta webinar presenterar vi resultaten av Scandinavian B2B Commerce 2021 som är vår femte rapport om digitala affärer mellan företag inom Sverige, Norge & Danmark. Vi kommer att prata om resultaten för de som digitaliserat sin affär samt vilka drivkrafterna är för de som är på väg. Vi har även undersökt hur datadrivna bolagen är inom B2B-handel och hur man använder dessa insikter.

Varmt välkommen med din anmälan!

Datum: 25 maj Tid: 10.00 – 10.30
Plats: Online
Pris: Kostnadsfritt

Passar inte tiden? Anmäl dig och ta del av inspelningen i efterhand.

Läs mer och anmäl dig nedan!

Framtid och insikter inom B2B handel 2

Detaljer

Datum:
2021-05-25
Tid:
10:00 - 10:30 CEST
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>