Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Cybersäkerhetshoten mot olika svenska organisationer

2022-06-08 @ 15:00 - 18:00 CEST

Cybersäkerhetshoten mot svenska organisationer

I snitt tar det över 200 dagar innan ett intrång upptäcks. Hotlandskapet har ändrats betydligt senaste åren och cyberkriminalitet i olika former utgör en allt större utmaning för Sveriges organisationer.

Som organisation är det svårt att veta hur du ska prioritera dina investeringar.

Inuit bjuder tillsammans med WithSecure in dig på en lärorik eftermiddag om hur hotbilden ser ut för Sveriges organisationer, vilka typer av cyberattacker som organisationer utsätts för samt hur du kan skydda din verksamhet mot dessa typer av attacker.

Erik Eklund, säkerhetskonsult på WithSecure, jobbar dagligen med proaktivt säkerhetsarbete. WithSecures konsulter blir anlitade att hacka företag innan cyberkriminella gör det. Erik kommer visa er konkreta exempel på hur ett intrång går till, olika sätt de tar sig in i din organisations IT-miljö och vad kriminella gör under de 200 dagar de rör sig fritt inom din organisation.

Ta chansen att träffa säkerhetsspecialister från WithSecure och Inuit som kommer dela med sig av utvecklingen på cybersäkerhetsområdet och svara på dina frågor.

Cybersäkerhetshoten mot olika svenska organisationer 2

 

Detaljer

Datum:
2022-06-08
Tid:
15:00 - 18:00 CEST
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>