Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

BUSINESS ARENA UMEÅ

februari 14, 2019

BUSINESS ARENA UMEÅ 1

Är du intresserad av att höra vad som är på gång i norra Sverige?

Med ett starkt program, inspirerande talare och tongivande företag, kommuner och organisationer samlar vi branschens ledande aktörer till en heldag i Umeå. Fokus ligger på kunskap, inspiration och nätverkande. Målet är samhällsutveckling.

År 2018 kom fler än 930 personer från Sveriges alla hörn för att diskutera fastighets- och samhällsrelaterade frågor med koppling till norra Sverige på Business Arena Umeå.

Den 14 februari 2019 är det dags igen!

Äntligen är det dags att presentera den första programversionen för Business Arena Umeå, som äger rum den 14 februari 2019 på Umeå Folkets Hus. Programmet bjuder på sju parallella spår i form av fyra seminarium och tre fördjupningar. Ett urval av de ämnen som kommer diskuteras under dagen är hållbarhet, kontor och samhällsfastigheter. Du hittar rubriker som Integration som tillväxtmotorDen urbaniserade landsbygdenVad händer när konjunkturen viker? …och hur ska det gå för hushållen? och fler spännande punkter i programmet.

Klicka här för att ta del av programmet i pdf-format.

Du vet väl om att vi uppdaterar programmet löpande på både hemsida och app fram till kongressdagen?
Läs programmet på vår hemsida här.

Har du anmält dig än?

Kvällen innan Business Arena Umeå arrangerar vi en välbesökt välkomstträff. Den 13 februari ses vi kl.18.30-21.30 på Rex Rådhuset.
BUSINESS ARENA UMEÅ 2

Detaljer

Datum:
februari 14, 2019
Evenemang Taggar:
,