Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Arrow Cyber Crime Serie – Del #3

2022-11-08 @ 09:00 - 12:00 CET

Arrow Cyber Crime Serie – Del #3

Internet of Things – Riskerna och Möjligheterna

Hur hotlandskapet förändras med miljarder av uppkopplade sensorer.

IoT finns idag överallt, och utrullningen fortsätter att växa i en exceptionellt hög hastighet inom alla industrier.

Antalet uppkopplade IoT-enheter globalt förväntas passera 20 miljarder i slutet av 2022, en dubblering på bara några år. Det här innebär att alla hissar, digitala lås, industriella produktionslinor och annan kritisk infrastruktur redan är eller kommer att exponeras mot internet.

Företag bygger och installerar IoT-lösningar för att förstå hur deras produkt används, det här möjliggör datadrivna beslut som används för att optimera den operationella effektiviteten. Även om IoT kan möjliggöra en betydande verksamhetsoptimering, så är riskerna påtagliga.

Patrik Axelsson, IoT-cybersäkerhetsexpert på Truesec ger sin bild av hur hotlandskapet påverkats av miljarder uppkopplade IoT-enheter och de vanligaste misstagen.

Välkommen till en session som ger dig och din organisation inblick i hoten och möjligheterna med IoT – och vad ni kan göra för att skydda er.

Arrow Cyber Crime Serie - Del #3 2

Detaljer

Datum:
2022-11-08
Tid:
09:00 - 12:00 CET
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>