Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Aktie-AW med Verisec

oktober 24, 2018 - november 8, 2018

Aktie-AW med Verisec 1

Är du intresserad av att investera i ett svenskt techbolag med internationell verksamhet som står i centrum av digitaliseringen?

Verisec har arbetat med digitala identiteter sedan 2002 och har globala företag, myndigheter och några av världens största banker på kundlistan. Just nu är Versiec mitt uppe i en transformation till ett digitalt tjänstebolag och har med sin revolutionerande e-legitimation Freja eID på allvar utmanat det svenska monopolet med den första internationellt skalbara ID-plattformen för konsumentmarknaden.

Program

17.30 – 18.00 Registrering och förfriskningar

18.00 – 18.45 Presentation av Verisec och Freja eID
Verisecs vd, Johan Henrikson, berättar om resan från teknikorienterat produktbolag till ett konsumentfokuserat tjänsteföretag. I januari 2018 blev Freja eID Sveriges första statligt godkända mobila e-legitimation och i takt med att den lanseras i Sverige pågår arbetet med den internationella expansionen för denna ID-plattform.

18.45 – 19.00 En finansthriller för aktieintresserade
Kristofer von Beetzen är IR-ansvarig och marknadschef på Verisec. Han är även författaren till spänningsromanen ”Den som gapar efter mycket”, som utspelar sig i finansvärlden runt Stureplan. Den uppmärksamme läsaren känner igen en hel del från verkligheten och Kristofer bjuder på spännande glimtar ur handlingen. Alla deltagare får ett författarsignerat ex av boken med sig hem.

19.00 Nätverka och träffa ledningen
Vi minglar och bjuder på snittar, öl och vin. Förutom Johan Henrikson och Kristofer von Beetzen finns fler representanter från Verisecs ledningsgrupp som gärna svarar på frågor och ger sin syn på bolaget.

Aktie-AW med Verisec 2

Detaljer

Börjar:
oktober 24, 2018
Slutar:
november 8, 2018
Evenemang Taggar:
,

Plats

Verisec Vasagatan 40 111 20 Stockholm