Euro Accident inleder samarbete med Kivra
Hem Försäkring Euro Accident inleder samarbete med Kivra

Euro Accident inleder samarbete med Kivra

Publicerat av: Redaktionen

Euro Accident ansluter sig till Kivra för att erbjuda kunderna möjligheten att få sin post digitalt istället för hem i brevlådan.

Först ut är drygt 10 000 kunder som får sitt årliga försäkringsbesked via Kivra under februari.Euro Accident inleder samarbete med Kivra 3

Kivra är en tjänst för säker digital post från företag och myndigheter. Över en miljon personer i Sverige använder redan Kivra och antalet företag och myndigheter som ställer om till digital post fortsätter att växa snabbt. Nu ansluter sig Euro Accident som avsändare vilket innebär att deras kunder kommer få möjligheten att ta emot post såsom brev, fakturor och årsbesked digitalt.

– Vi vill att det ska vara enkelt för våra kunder att ha och göra med Euro Accident. Med en digital brevlåda hos Kivra är det säkert och smidigt att ta emot post från oss. Dessutom minskar det vår miljöpåverkan, säger Jessica Melcher-Claësson, Marknadsansvarig Kundnöjdhet Euro Accident.

– Vi är mycket glada över att Euro Accident har valt Kivra som partner för att digitalisera sin kundkommunikation, säger Stefan Krook, VD Kivra.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>