Ett premiumkontor med en fantastisk utsikt – CONVENDUM Big Office Strandvägen 1
Hem Nyheter Ett premiumkontor med en fantastisk utsikt – CONVENDUM Big Office Strandvägen 1

Ett premiumkontor med en fantastisk utsikt – CONVENDUM Big Office Strandvägen 1

Publicerat av: Redaktionen

Våra fullt utrustande premiumkontor erbjuder större företag en komplett kontorslösning på en av Stockholms mest välkända adresser.

I CONVENDUMs Big Office ingår all nödvändig infrastruktur, förstklassig service och tilläggstjänster.

Här får ditt företag möjligheten till en helt egen professionell kontorsyta med karaktär i en inspirerande och avslappnad miljö.

Beundra utsikten över Nybroviken när du äter din frukost eller ta en lugn promenad längs Strandvägen ut på Djurgården på lunchen. Spendera dina arbetsdagar i en komplett kontorslösning på en av Östermalms bästa adresser! Big Office på Strandvägen 1 är mycket mer än bara ett bra läge, i lösningen ingår 7 rum som kan användas som kontor eller mötesrum och mindre loungeytor. CONVENDUMs personal finns på plats mellan 8-17 för att ta emot er och era besökare och för att se till att all logistik rullar på smärtfritt.

Big Office på Strandvägen 1 erbjuder:

  • Ett premiumkontor med en fantastisk utsikt – CONVENDUM Big Office Strandvägen 1500kvm egen kontorsyta
  • 7 kontor/mötesrum
  • Eget pentry och toaletter
  • Utsikt på över Nybroviken
  • Fullservice från CONVENDUMs personal 8 -17 varje vardag
  • Frukost varje morgon
  • Tilläggstjänster (fastighetskatt, internet, städ etc.) ingår i hyran
  • Medlemskap på CONVENDUM som ger access till alla kontorsanläggningar och gym i Stockholm, Göteborg och Palma de Mallorca

Vill du veta mer? Kontakta oss så berättar vi mer om Strandvägen 1 och våra andra adresser där vi erbjuder Big Office.

Om CONVENDUM
CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och företagsbostäder i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café och gym. Därtill erbjuds också boende i form av företagsbostäder. Följ oss på FacebookLinkedInInstagram och YouTube.

Ett premiumkontor med en fantastisk utsikt – CONVENDUM Big Office Strandvägen 1 3

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>