Equinix hjälper Nasdaq skala upp i molnet
Hem TeknikMoln tjänster Equinix hjälper nu Nasdaq skala upp i molnet

Equinix hjälper nu Nasdaq skala upp i molnet

Publicerat av: Redaktionen

Eqinuix har tillkännagett ett flerårigt partnerskap med Nasdaq för att stödja utbyggnaden av deras molninfrastruktur.

I mer än 13 år har Nasdaq utnyttjat Platform Equinix för sitt omfattande ekosystem för kunder och leverantörer över hela världen.

Idag erbjuder Equinix Nasdaq en robust, sammankopplad plattform och möjliggör direkt och säkert utbyte av data mellan Nasdaq och dess ekosystempartners. Det nya avtalet kommer göra det möjligt för Nasdaq att ta itu med nuvarande och framtida infrastrukturkrav samtidigt som den accelererar sin molntransformation i global skala.

– Vårt partnerskap med Equinix är ett avgörande steg i Nasdaqs molnresa. Vårt mål med denna hybridinfrastruktur är att tillhandahålla nya tjänster och produkter för våra kunder med ökad flexibilitet och låg latens, inklusive virtuella anslutningstjänster, marknadsanalyser, riskverktyg och maskininlärning, säger Tal Cohen, vice president och chef för den Nordamerikanska marknaden på Nasdaq.

Mellan branscher förväntas sektorn för finanstjänster att distribuera mer än 50 procent av företagets interconnection-bandbredd, med tillverkning som den näst största industrin. Enligt Equinix senaste rapport av av Global Interconnection Index så har Sverige under de senaste åren sett en tillväxt av data som etablerat Stockholm som en regional hub för datatrafik för bank och finans.

Equinix hjälper Nasdaq skala upp i molnet

– Utvecklingen av digital infrastruktur inom finansiella tjänster har lett till enorma möjligheter för våra kunder att skala upp sina tjänster och växa på flera markander. Det utökade samarbetet med Equinix ger Nasdaq möjlighet att stärka sin position på den finansiella marknaden samtidigt som det framtidssäkrar deras erbjudande, säger Maria Sundvall, Sverigechef för Equinix.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>