Enklare LAN-åtkomst med Sophos nya switchar
Hem Säkerhet Enklare LAN-åtkomst med Sophos nya serie switchar

Enklare LAN-åtkomst med Sophos nya serie switchar

Publicerat av: Redaktionen

Med lanseringen av en ny serie switchar vill Sophos minska komplexiteten och göra det möjligt att hantera, övervaka och felsöka lokala nätverk (LAN) från en enda enhet.

I stället för att arbeta i en snårskog av olika lösningar gör Sophos nya switchar det möjligt för användarna att övervaka alla installationer via ett enda intuitivt gränssnitt.

Switcharna fjärrhanteras i den molnbaserade plattformen Sophos Central och integreras sömlöst med Sophos övriga ekosystem av säkerhetslösningar som exempelvis Sophos Firewall och Sophos Wireless. Den nya serien riktar sig främst till små- och medelstora företag, återförsäljare, fjärr- och hemmakontor och filialer.

Enklare LAN-åtkomst med Sophos nya switchar– Switchar har till stor del blivit en handelsvara som för en ganska bortglömd tillvaro. Genom att förpacka hårdvaran med kraftfulla mjukvarufunktioner tar vi ett nytt grepp där det blir möjligt att förenkla och effektivisera viktiga delar av arbetet med IT-säkerhet. Switcharna har också fått ett väldigt gott mottagande i vårt early access-program, kommenterar Revo Biglarian, ansvarig för Sophos i Sverige.

Sophos switchar finns med 8, 24 och 48 portar och är tillgängliga via Sophos globala kanal av partner och tjänsteleverantörer (MSP).

En switch kallas ibland nätverksväxel och är en enhet som styr datatrafiken mellan olika noder i ett nätverk.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>