Hem Nyheter Energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman kommer till Åre Business Forum

Energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman kommer till Åre Business Forum

Publicerat av: Redaktionen

Anders Ygeman är Energi- och digitaliseringsminister vid det nybildade infrastrukturdepartementet.

Energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman kommer till Åre Business Forum 3Ygeman gästar Åre Business Forum den 29 mars och kommer då bland annat att berätta om den nya ministerposten, regeringens planer för energisektorn och hur Sverige kan stärka sin position inom digitalisering.

Anders Ygeman var Sveriges inrikesminister mellan 2014 – 2017, och därefter gruppledare för Socialdemokraterna. Han har varit aktiv inom politiken sedan 90-talet och har sedan tidig ålder haft ett gediget intresse för programmering och teknik.

Ygeman gästar Åre Business Forum fredagen den 29 mars och kommer då bland annat att medverka i programmet för Impact Summit samt hålla ett anförande på stora scenen om regeringens planer för energisektorn och hur Sverige kan stärka sin positionering inom digitalisering.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>