Hem Nyheter ”En imponerande talarlista väntar på DevSum19”

”En imponerande talarlista väntar på DevSum19”

Publicerat av: Redaktionen

Planeringen inför ett av årets största event för utvecklare är igång sedan länge.

”En imponerande talarlista väntar på DevSum19” 3Vi åker till Addskills Cornerstone Groups kontor i Kista för att ta reda på vad årets DevSum har att erbjuda. DevSum19 innehåller sex spår och över 70 olika sessioner som levereras av olika välkända utländska talare såsom Tim Huckaby, Venkat Subramaniam, Heather Downing och Sander Mak. I år är det Scott Hanselman som är första keynote-talare på konferensen, där utvecklare från hela Sverige och även andra länder samlas.

Konferensen DevSum pågår under två dagar, men är ett årslångt projekt. Varje år lyfts de hetaste områdena fram och i år spänner konferensen över områden som webbutveckling, arkitektur, AI & Machine Learning, Programming languages, Agile och Java.

I år genomförs DevSum den 23-24 maj och platsen är Folkets Hus i Stockholm.

Djup och bredd på samma gång

Det är ett ambitiöst grepp som de tar och de har verkligen tagit fram en intressant form för att kunna erbjuda besökarna möjligheten att dels kunna gräva ner sig ordentligt inom ett specifikt område och samtidigt få en översikt av flera andra ämnen.

Dagen innan DevSum slår upp sina portar smygstartar man med Pre-Conf Workshops. Det finns nio olika workshops där deltagarna ges möjlighet att laborera på djupet inom flera områden, bland annat Artificiell Intelligens, Angular, Deep Learning och Java.

”Här får man möjlighet att gå på djupet inom ett ämne som man är extra intresserad av, under ledning av en internationell expert”, berättar Ulf Dalgaard, produktchef på Addskills Cornerstone Group.

Nyheter och mingel

”Vi vill verkligen ge våra besökare chansen att få ta del av de senaste nyheterna, samtidigt som de får träffa kollegor i branschen och utbyta erfarenheter. Dessutom kan man få tillfälle att prata med några av våra talare. Därför avslutas den första dagen med mat, dryck och mingel. Den här delen av eventet brukar vara mycket uppskattad”, säger Fredrica Berg, projektledare.

Internationellt erkänd konferens

”Vi är oerhört stolta över vad vi har lyckats åstadkomma under de här åren. DevSum har blivit en konferens på internationell nivå, som lockar deltagare från hela världen. Det är riktigt roligt att kunna ordna ett sådant event i Stockholm”, säger Jaber Zain, VD på Addskills Cornerstone Group.

Länk till anmälan här.

Läs mer om DevSum 19 här.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>