Hem Nyheter Elekta väljer Kyriba som leverantör av betalningsfabrik med upptäckt av bedrägerier i realtid

Elekta väljer Kyriba som leverantör av betalningsfabrik med upptäckt av bedrägerier i realtid

Publicerat av: Redaktionen

Vardagen för dagens ekonomichefer är både komplex och utmanande och endast fem procent av Europas kassörer anser att deras pengahanteringssystem är optimerat.

Elekta väljer Kyriba som leverantör av betalningsfabrik med upptäckt av bedrägerier i realtid 3Kyriba, den globala ledaren inom Cloud Treasury, erbjuder betalningsfabriker som möjliggör kontroll över flöden och processer som ökar både tids- och kostnadseffektiviteten hos bolag. Svenska Elekta, marknadsledaren inom precisionsstrålningsmedicin, väljer nu Kyriba som sin leverantör för betalnings- och finanslösningar.

Samarbetet möjliggör för Elektas HQ Treasury-team att ha full synlighet och kontroll över alla AP-och underleverantörsrelaterade betalningar samt Treasury-betalningar. Betalningarna kommer att hanteras av Kyribas 40k+-bankformat.

Kyriba har en unik SaaS-plattform vilket var avgörande för Elekta. Plattformen, med en global omfattning och snabb leverans på projekt, har en beprövad anslutning till många affärssystem och banker.

– Vi är mycket glada att välkomna Elekta till Kyribas kund-community och ser fram emot att stötta dem i deras framtida framgång med hjälp av likviditetshantering, säger Simon Shorthose, VD på Kyriba Northern Europe.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>