Elavon förvärvar svenska Payius och stärker sin närvaro i Norden

Elavon, som erbjuder smidiga betalningslösningar åt företag över hela Europa och Nordamerika, stärker sin närvaro i Norden genom att förvärva svenska Payius.

Elavon förvärvar svenska Payius och stärker sin närvaro i Norden 1
Ketil Elavon VD Elavon norra Europa

Payius har varit en exklusiv återförsäljare av Elavons betalningslösningar sedan 2013. Payius fokusområde är att tillhandahålla återförsäljare med smidiga betalningslösningar i Sverige, Danmark och Finland.

Ketil Fridheim, VD på Elavon norra Europa, kommenterar förvärvet ”Vi är mycket glada över att gå samman med Payius och skapa en starkare närvaro för Elavon i Sverige. Elavon fokuserar på tillväxt och är vägledande när det kommer till betaltjänster, något som blir allt viktigare i en snabbväxande digital ekonomi. Denna affär gör det möjligt för oss att utöka våra distributionskanaler. Vi är mycket stolta över vårt teams hårda arbete med att driva ytterligare tillväxt för bolaget och våra distributionskanaler i Sverige och Nordeuropa”

För företag som söker en stark betalningspartner är Elavon ett smart och tryggt val. Elavon hjälper sina kunder att både driva sina företag mer effektivt och konkurrera i en växande digital handelsmarknad genom att tillhandahålla alla typer av betalningar så att Elavon kunder, oavsett storlek, riskfritt kan ta emot kortbetalningar från sina kunder.