Hem Nyheter Eklund Stockholm New York satsar vidare och utnämner CEO i Göteborg och Stockholm

Eklund Stockholm New York satsar vidare och utnämner CEO i Göteborg och Stockholm

Publicerat av: Redaktionen

En stark och stabil organisation är en förutsättning för att fortsätta den positiva utvecklingen av ESNYs verksamhet de kommande åren.

Eklund Stockholm New York satsar vidare och utnämner CEO i Göteborg och Stockholm 2

Christian Colfach CEO ESNY Stockholm AB och Daniel Sülla CEO ESNY Göteborg AB

ESNY har under 2019 vidare utvecklat dotterbolaget Urban by ESNY med försäljning i ytterområdena runt Stockholm, lanserat en ny hemsida och rekryterat strategiskt viktiga roller till kontoret i Stockholm. Nu tillsätter Eklund Stockholm New York en CEO för ESNY Stockholm och en CEO för ESNY Göteborg. ESNY Göteborg kommer att arbeta med varumärkena Eklund Göteborg New York och Urban by ESNY.

– 2019 såg vi bostadmarknaden ta fart igen och under den senaste tiden påverkas till viss del av Corona. Vi har investerat och arbetat intensivt för att vara bättre än någonsin och anpassat oss för att kunna fortsätta förmedla bostäder i speciella tider. I vår vidare satsning för att växa satsar vi internt och tillsätter Christian Colfach som CEO för ESNY Stockholm.

– I Göteborg har vi gjort en drömrekrytering i form av Daniel Sülla med en bakgrund som pilot och senast rekordmäklare på Erik Olsson. Daniel tillträder nu som CEO för ESNY Göteborg där vi ser stor potential säger Sandra Miller Kinge, CEO koncernen Eklund Stockholm New York.

Christian Colfach har tidigare haft rollen som COO i bolaget och tar nu nästa steg som CEO för ESNY Stockholm. Daniel Sülla kommer tidigare från Erik Olsson men har funnits i verksamheten sedan starten av 2020.

– Efter många framgångsrika år som fastighetsmäklare och partner i en annan verksamhet är steget naturligt för mig att satsa vidare som CEO i ett bolag med oerhört bra verktyg och ett nätverk som gör stor skillnad för våra kunder. Ser fram emot att bygga vidare på verksamheten tillsammans med ett fantastiskt team säger Daniel Sülla tillträdande CEO ESNY Göteborg.

– Vi ser ljust på framtiden och jag är glad över att få större förtroende i att satsa vidare tillsammans med ESNY i Stockholm säger Christian Colfach CEO för ESNY Stockholm.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>