Egain Group lanserar nytt partnerprogram

För att svara på marknadens växande efterfrågan på digitaliseringslösningar för flerbostadshus utvidgar Egain Group sin verksamhet internationellt genom ett nytt partnerprogram.

Egain Group lanserar nytt partnerprogram 1
Elina Siivola, Global Business Development Manager, Egain Group

För att göra detta strategiska initiativ framgångsrikt har Elina Siivola anställts under våren 2020 som Global Business Development Manager. Egain erbjuder nu ett partnerprogram för försäljnings- och installationspartner över hela Europa.

KUNGSBACKA – 8 september 2020. Egain Group, ett ledande SaaS-teknikföretag inom digital kontroll och energioptimering av bostäder och statliga byggnader, tillkännagav idag lanseringen av sitt nya partnerprogram för att utöka sin verksamhet i syfte att svara på den stora efterfrågan på proptech-relaterade tjänster från kunder och potentiella partners inom fastighetssektorn.

Egain Group erbjuder två typer av partnerprogram – Försäljningspartner och Installationspartner. Oavsett om du är fastighetsförvaltare, servicekonsult eller energikonsultföretag som vill utöka din portfölj eller ett energi- eller hårdvaruföretag som vill skapa en närmare relation till dina kunder, eller ett elinstallationsföretag möjliggör Egains lösningar att du kan driva nya affärer och vara banbrytande inom den digitala revolutionen inom fastigheter.

”Vi vill ge fastighetsägare möjlighet att digitalisera sin fastighet snabbt, enkelt och kostnadseffektivt – så att de kan koncentrera sig på att växa sin verksamhet och förbättra sitt fastighetsvärde”, säger Elina Siivola, GBDM på Egain Group.

Under hösten 2020 kommer Egain dessutom lansera en onlineportal ”Egain World” för aktiva partners. Detta görs för att säkerställa att våra partners har tillgång till den mest aktuella informationen, var de än är. Detta är anpassat till Egains kärnvärden Trust, Ease och Agility, och med vårt åtagande att göra våra partners framgångsrika.