Effekter av Hogias miljardsatsning: Nu kommer Smart Lön
Hem TeknikMoln tjänster Effekter av Hogias miljardsatsning: Nu kommer Smart Lön

Effekter av Hogias miljardsatsning: Nu kommer Smart Lön

Publicerat av: Redaktionen

Stenungsundsbaserade Hogia lanserar nu det senaste tillskottet i sin unika, molnbaserade programserie för framtiden.

IT-finans.seSmart Lön vänder sig i första skedet till småföretagare för att successivt växa mot större segment. Med Smart Lön betalas löner ut på ett automatiserat och smidigt sätt med korrekta skatter och arbetsgivaravgifter.

– Smart Lön är byggt i vår molnlösning Hogia Star, som är en miljardsatsning. Vi har sedan flera år byggt grunden i Hogia Star och nu kan vi på ett enkelt sätt lägga till ny och utökad funktionalitet i rask takt, något som ingen annan konkurrent kan göra i samma hastighet, säger Frida Gustavsson, produktägare, Hogia HR Products. 

Det unika med Hogia Smart, där Smart Bokföring, Smart Leverantör och Smart Fakturering sedan tidigare ingår, är helheten och bredden i erbjudandet där man inte måste köpa ett komplett system utan kan växa utifrån sina behov.

– Ett företag som nu väljer Smart Lön i dess första skede kan sedan i sin egen takt välja att bygga på med fler smarta delar. Smart Lön kommer att utvecklas och i framtiden täcka in behoven även för riktigt stora företag, säger Frida Gustavsson.

Plattformen Hogia Star, där Smart-produkterna finns, är uppbyggd av gemensamma komponenter som likt pusselbitar kan kombineras ihop för att skapa en helt ny produkt. Det går därmed snabbare att skapa nya lösningar med redan säkerställda komponenter. Smart Lön är ett exempel på en sådan produkt. Kunden ska själv kunna välja från Hogias utbud för att på sikt få en heltäckande molnlösning som möter framtidens utmaningar. De nya produkterna kan även kombineras med Hogias befintliga sortiment och kompletteras med bransch anpassade lösningar.

Smart Lön och de övriga redan lanserade Smart-programmen är bara en del av vad som nu växer fram i Hogia Star. Hogia kommer att inkludera alla sina verksamhetsområden i satsningen, inte bara revisions- och redovisningsbyråer och ekonomi, HR och lön. Exempelvis erbjuder Hogia affärsystemlösningar inom transportområdet.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>