Hem Nyheter Ecster ger kunderna möjlighet att betala med Samsung Pay

Ecster ger kunderna möjlighet att betala med Samsung Pay

Publicerat av: Redaktionen

Från och med den 6 februari kan kunder med Ecster-kort eller profilerade kort från Ecster, använda Samsung Pay för att betala i de flesta butiker, restauranger och caféer.

Ecster ger kunderna möjlighet att betala med Samsung Pay 3NFC- och MST-teknik möjliggör säkra kontaktlösa transaktioner och kompatibilitet med i princip alla nya och befintliga betalterminaler i Sverige.

– Det är riktigt roligt att kunna erbjuda våra kunder möjlighet att betala med Samsung Pay. På det sättet har kunden alltid tillgång till Ecster-kortet och kan enkelt bekräfta köpet med fingeravtryck, iris eller kod i mobilen. Detta är ett viktigt steg mot den flexibilitet och enkelhet som vi vill erbjuda våra kunder, säger Katarina Hedegaard-Friis, Customer Success Manager på Ecster.

I samband med lanseringen skänker Samsung en krona till Barncancerfonden för varje köp kunden gör med Samsung Pay fram till och med 28 februari. För att bidra måste kunden gå med i kampanjen via Samsung Pay-appen.

Samsung Pay finns tillgänglig i alla nyare Samsung telefoner samt i Gear S3. Lista över alla kompatibla enheter finns på samsung.com/pay.

Mer information om samarbetet och hur man kommer igång finns på: www.ecster.se/ecster-kortet/samsung-pay

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>