Ecster ger kunderna möjlighet att betala med Samsung Pay

Från och med den 6 februari kan kunder med Ecster-kort eller profilerade kort från Ecster, använda Samsung Pay för att betala i de flesta butiker, restauranger och caféer.

Ecster ger kunderna möjlighet att betala med Samsung Pay 1NFC- och MST-teknik möjliggör säkra kontaktlösa transaktioner och kompatibilitet med i princip alla nya och befintliga betalterminaler i Sverige.

– Det är riktigt roligt att kunna erbjuda våra kunder möjlighet att betala med Samsung Pay. På det sättet har kunden alltid tillgång till Ecster-kortet och kan enkelt bekräfta köpet med fingeravtryck, iris eller kod i mobilen. Detta är ett viktigt steg mot den flexibilitet och enkelhet som vi vill erbjuda våra kunder, säger Katarina Hedegaard-Friis, Customer Success Manager på Ecster.

I samband med lanseringen skänker Samsung en krona till Barncancerfonden för varje köp kunden gör med Samsung Pay fram till och med 28 februari. För att bidra måste kunden gå med i kampanjen via Samsung Pay-appen.

Samsung Pay finns tillgänglig i alla nyare Samsung telefoner samt i Gear S3. Lista över alla kompatibla enheter finns på samsung.com/pay.

Mer information om samarbetet och hur man kommer igång finns på: www.ecster.se/ecster-kortet/samsung-pay