Dina Försäkringar förlänger avtalet med Candidator DGC

Dina Försäkringar förlänger avtalet med Candidator DGC avseende IT-drifttjänster.

Dina Försäkringar förlänger avtalet med Candidator DGC 1Det nya avtalet sträcker sig över tre år och beräknas vara värt cirka 14 mkr.

Dina Försäkringar, som är 11 försäkringsbolag med kontor på cirka 45 platser över hela Sverige och samverkar under ett gemensamt varumärke, har förlängt avtalet med Candidator DGC avseende leverans av IT-drifttjänster. Candidator DGC ska leverera drift av operativsystem, applikationsdrift inklusive avancerad övervakning, databasdrift samt backup. Dina Försäkringar har varit kund hos Candidator DGC sedan 2012.

– Valet föll återigen på Candidator DGC. Vi kan konstatera att i vår strategiska förflyttning och transformation kan Candidator DGC, med sin strategi, matcha våra krav på framtida leveranser av IT-drifttjänster och via sitt kundnära arbetssätt leverera mervärde för oss som kund, säger Fatima Munir, CIO på Dina Försäkringar.

– Att vi för tredje gången vinner Dina Försäkringars fortsatta förtroende och tecknar ett nytt avtal är väldigt roligt. Förlängningen är ett kvitto på vårt goda samarbete och att vi som leverantör, med våra duktiga medarbetare, lever upp till kundens höga krav. Dina Försäkringar är en kvalificerad beställare av IT-drifttjänster och tillsammans har vi hittat en lösning med hög tillgänglighet och säkerhet som passar deras verksamhet. Vi är tacksamma för deras fortsatta förtroende och våra medarbetares fina arbete, säger Magnus Blom, affärsområdeschef på Candidator DGC.