Digitala passersystem är framtidens nyckel för BRF:er och fastighetsägare
Hem Fastigheter Digitala passersystem är framtidens nyckel för BRF:er och fastighetsägare

Digitala passersystem är framtidens nyckel för BRF:er och fastighetsägare

Publicerat av: Redaktionen

– Ja jag skulle nog t.o.m med säga att det är nutidens nycklar, efterfrågan på olika lösningar på passersystem har ökat kraftigt bara de senaste halvåret, säger Martin Linder från Dooman Teknik.

Med nyckelfria passersystem får man kontroll över vem som rör sig in och ur lokalerna, alla tider på dygnet.

Vilket gör att man kan erbjuda en lättillgänglig, trygg och säker miljö till hyresgäster, personal och anställda.

I en fastighet är det många som kommer och går, naturligtvis alla som bor eller arbetar i fastigheten, men också besökare, kunder, bud, fastighetsskötare och hantverkare. Med passersystem har man även man kontroll och skydd på alla andra delar av fastigheten såsom entréer, garage, tvättstuga, lastintag, lager, kontor och serverrum.

Modernt, skalbar och framtidssäkrat. Tillsammans med vår partner Axema, erbjuder vi på Dooman Teknik passersystemet VAKA till våra kunder. Det som bl.a. är utmärkande för VAKA är att det är skalbart och kan byggas ut från en enhet av portlås till en komplett systemlösning, för flera hundra hyresgäster. Att systemet dessutom är trådlöst med krypterad teknik innebär såväl underhålls- som kostnadsmässiga fördelar.

Med andra ord ett framtidssäkert val för BRF:en, flerfamiljshuset, hyresfastigheten, kontoret, handeln och industrin

Kostnadseffektivt utan avgifter eller löpande kostnader. Utöver trygghetsaspekten är elimineringen av löpande kostnader för licenser, externa servertjänster och programuppdateringar något som uppskattas och innebär att det över tid är ganska enkelt att räkna hem en sån här investering för våra kunder, menar Martin.

Digitala passersystem är framtidens nyckel för BRF:er och fastighetsägareAtt möta kundens behov. Vi jobbar dagligen med fastighetsägare och vet vilka behov och utmaningar som finns avseende lås- & passersystem.

Och efter att ha testat ett antal olika system och lösningar är vi trygga med att erbjuda VAKA som uppfyller de kriterier vi har på vår kravspecifikation.

VAKA passersystem är byggt på en modern plattform och är utformat att enkelt byggas ut med plug-in moduler för funktioner som t.ex. porttelefon, tvättmaskin- och hisstyrning samt larmstyrning, fortsätter Martin.

Viktigt att kunna erbjuda flexibilitet och anpassning. Man lägger enkelt upp användare och anpassar passagesystemet efter specifika behov. T.ex. går det att förlänga inpasseringstiden för rörelsehindrade och underlätta för synskadade genom röstinstruktioner. Tillträde och passage kan även begränsas för t.ex. besökare, hantverkare och lokalvårdare till vissa dagar, tider och dörrar.

Enkelt att administrera. Passersystemet har stor flexibilitet och passage kan göras på flera olika sätt, t.ex. med kod, beröringsfritt med kort eller bricka alternativt bricka och kod i kombination. Systemet i sin helhet bygger på den senaste tekniken och administreras smidigt på plats eller via internet.

Digitala portsystem är här för att stanna. Man kan bara konstatera att den här typen av digitala passersystem med alla de fördelar och möjligheter det erbjuder, är här för att stanna. Det ska bli riktigt intressant och kul att hjälpa våra kunder med den här omställningen och tillika investeringen för framtiden, avslutar Martin.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>