Digitala årsredovisningen nominerad till designpris

Tekniska verken i Linköping har tillsammans med Significant Bit nominerats till priset Agda Desig för sin digitala årsredovisning.

– Ännu en gång är vi otroligt glada och stolta, både över själva nomineringen och över uppskattningen av ett mycket väl utfört arbete av våra medarbetare och samarbetspartners. Vi har haft fokus på lättillgänglighet, enkelhet och nytta och försökt tänka utifrån användaren. Årsredovisningen 2016 har dessutom redan uppmärksammats ett antal gånger, vi har blivit tilldelade Svenska Designpriset och vi har blivit nominerade till Publishingpriset, så fantastiskt roligt att det är dags igen, säger Anna Nestun, marknadskommunikationschef på Tekniska verken i Linköping.

Juryns motivering är:

“Helt rätt i tiden lyckas detta bidrag skapa en användarvänlig produkt som annars inte är så attraktiv. Med hjälp av ny teknik, snygg design och innovativa lösningar hjälper de målgruppen att förstå och sätta sig in i delar som annars är kan upplevas svårtillgängliga för många. I detta nominerande bidrag har Tekniska verken satt användaren i fokus och använt sig av både rörligt material och stillbild för att förklara avancerade tjänster.”