Hem Fastigheter Det nordiska coworking-konceptet öppnar två nya kontor i Stockholm

Det nordiska coworking-konceptet öppnar två nya kontor i Stockholm

Publicerat av: Redaktionen

Den finska fastighetshetsförvaltaren Technopolis coworking-koncept UMA Workspace befinner sig i en kraftig expansionsfas.

Det nordiska coworking-konceptet öppnar två nya kontor i Stockholm 3Under 2019 öppnar UMA Workspace två nya kontor i Stockholm. Ett kontor på Götgatsbacken på Södermalm och ytterligare ett i Solna Strand. Detta meddelar Technopolis endast ett halvår efter att företaget öppnat sin första anläggning i Stockholm, UMA Kungsbron.

Expansionen är en viktig milstolpe i Technopolis målsättning som är att ha minst 20 kontor i Norden och Östersjöområdets största städer i slutet av 2020. Våren 2018 öppnade UMA Workspace sitt första kontor i Stockholm på Kungsbron. Sedan tidigare finns UMA i Helsingfors och nyligen invigdes det första kontoret i Köpenhamn. Redan under 2019 öppnar hela två nya coworking-kontor i Stockholm. Kontoret på Götgatsbacken kommer att ligga i den ikoniska 1960-talsbyggnaden S:t Paul. Med en yta på 2700 kvadratmeter kommer lokalen att rymma 45 privata kontor, 170 öppna arbetsytor och två mötesrum. UMA Solna Strand kommer att ligga i ett nybyggt hus och vara något större till ytan. Lokalen kommer att bestå av 44 privata kontor, 170 öppna arbetsytor och tre mötesrum.

– Expansionen av UMA tar just nu ordentlig fart och vi kommer att fortsätta att se till att nätverket växer rejält. Vår närvaro i Stockholm ökar nu genom två nya kontor på centrala och strategiska platser, säger Keith Silverang, vd för Technopolis.

Nya kontor i Norge, Finland och Polen I december 2018 öppnar även ett UMA Workspace i Oslo samt ett i Helsingfors Kalasatama-distrikt.

Under 2019 kommer dessutom Technopolis att ge sig in på den polska marknaden genom att öppna en anläggning i Warszawa. År 2020 öppnar även ett nytt kontor i affärsdistriktet Kägeludden i finska Esbo.

– Vi är stolta över att tillkännage flera nya UMA-kontor som kommer att ligga på attraktiva adresser med många professionella tjänster. Efterfrågan på professionella och högkvalitativa arbetsytor som dessutom erbjuder flexibla villkor är mycket hög och växer på de marknader som vi expanderar, säger Niko Pulli, Service Director på Technopolis.

Frihet och flexibilitet UMA är utformat för att möta den ökade efterfrågan på flexibilitet, effektivitet och service. Detta genom att erbjuda coworking-kontor i premiumklassen på centrala adresser med tjänster som de senaste digitala lösningarna, moderna konferensrum, högkvalitativt kaffe och nätverksevent. Medlemmar får tillgång till samtliga kontor och tjänster i UMA:s nätverk, genom ett enda medlemskap.

– Vårt växande nätverk erbjuder våra kunder effektivitet och flexibilitet på ett konkret sätt. I Stockholm och Helsingfors kan exempelvis våra medlemmar välja mellan tre olika kontor utifrån vad som passar dem bäst för dagen. Standarden och kvaliteten är hög oavsett vilken adress de väljer. Den här typen av flexibiltet och frihet hjälper företag såväl locka som behålla de bästa talangerna, fortsätter Pulli.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>