Hem Säkerhet Deloitte samarbetar med Palo Alto Networks för att utveckla sina tjänster inom cybersäkerhet

Deloitte samarbetar med Palo Alto Networks för att utveckla sina tjänster inom cybersäkerhet

Publicerat av: Redaktionen

Det nya samarbetet innebär att Palo Alto Networks blir en strategisk partner till Deloitte i EMEA.

Deloitte samarbetar med Palo Alto Networks för att utveckla sina tjänster inom cybersäkerhet 2

Christian Hentschel, EMEA-chef för Palo Alto Networks

Deloittes EMEA Cybersphere Center har en teknisk installation som kan utföra säkerhetsorkestrering, automatisering, övervakning och dessutom kan hindra försök till intrång. På så sätt kan det hantera de mest sofistikerade hoten i alla miljöer.

Verksamheter i dagens snabba digitala värld behöver en cybersäkerhetsstrategi som kan hantera alla typer av sofistikerade hot. Samarbete är av avgörande betydelse för att IT-säkerhetsbranschen ska kunna bygga och implementera de bästa möjliga lösningarna och ligga steget före. Av detta skäl samarbetar Deloittes EMEA Cybersphere Center med Palo Alto Networks, en av världens största IT-säkerhetsleverantörer, för att utöka sin portfölj av tjänster som de erbjuder kunder i hela det globala nätverket. Partnerskapet innebär att Deloittes EMEA Cybersphere Center kommer integrera Cortex XDR™, Cortex™ XSOAR (tidigare Demisto) och Prisma™ Cloud.

Cortex XSOAR, en branschledande lösning för säkerhetsorkestrering, automatisering och förhindrande av cyberattacker, har nu implementerats i Deloittes egna center för säkerhetsoperation (SOC), vilket gör att företaget kan öka sin kapacitet och är bättre förberedda på att ta itu med allt mer komplexa cybersäkerhetshot å kundens vägnar.

Integrationen av Cortex XDR och Prisma Cloud i Deloittes portfölj för hanterade tjänster gör det också möjligt för företaget att förbättra sin förmåga att upptäcka och besvara intrångsförsök, både i verksamheters lokala miljöer och i publika molntjänster, inklusive containrar och serverlösa funktioner. Prisma Cloud har dessutom verktyg som övervakar hur säkerheten fungerar i denna infrastruktur, och säkerställer även att kunderna uppfyller alla lager och regler.

César Martín Lara, partner inom riskrådgivning samt chef för Deloittes cybersäkerhet, säger:
”Detta samarbete gör det möjligt för oss att förbättra den tjänst vi erbjuder våra kunder. Den kombinerar de bästa teknikerna för att upptäcka hot och besvara dem med vår egen professionella erfarenhet inom alla områden inom cybersäkerhet. Detta är ett mycket stort steg framåt för vår strategi för att växa på marknaden.”

Christian Hentschel, EMEA-chef för Palo Alto Networks, tillägger:

”Vi är mycket glada över att kunna samarbeta med Deloitte. De kan nu leverera förbättrade SOAR-funktioner genom att vi hjälpt dem implementera vår teknik i deras egna center för säkerhetsoperationer (SOC), och även genom att vi integrerat tjänster från våra bredare Cortex- och Prisma Cloud-lösningar. Tillsammans ser vi fram emot att hjälpa kunder runt om i världen att göra varje dag säkrare än den förra.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>