Nya säkerhetstjänster med sikte på multimoln
Hem Säkerhet Dell Technologies presenterar nya lösningar för att hjälpa organisationer hantera och skydda data

Dell Technologies presenterar nya lösningar för att hjälpa organisationer hantera och skydda data

Publicerat av: Redaktionen

Nya säkerhetstjänster med sikte på multimoln.

Dell Technologies presenterar nya lösningar för att hjälpa organisationer hantera och skydda data och applikationer på flera plattformar och platser.

Med Dell APEX Cyber Recovery Services blir det enklare för organisationer att återhämta sig från cyberattacker och Dell PowerProtect Cyber Recovery för Microsoft Azure samt en ny lösning för AWS gör det möjligt att återställa data på fler plattformar.

“Organisationer vill få hjälp med att minska komplexiteten och hitta enhetliga lösningar för att hantera data oavsett om den är i publika moln, datacenter eller i nätverkets ytterkant,” säger Chuck Whitten, co-COO på Dell Technologies. “Vi presenterar lösningar och tjänster som förenklar dessa miljöer, oavsett om det handlar om multimoln eller on-prem.”

Siffror från Gartner visar att investeringarna i IT-säkerhet och riskhantering kommer att nå 168 miljarder dollar under 2022, vilket är en ökning med 13 miljarder dollar från föregående år. Cyberskydd blir allt viktigare och Dell satsar på att erbjuda organisationer fler möjligheter att hantera återställning av data och återställningslösningar för multimolnsmiljöer.

Återställning som tjänst

Därför lanserar Dell nu APEX Cyber Recovery Services, som är den första i en rad nya APEX-lösningar som förenklar återhämtning från cyberattacker. Dell erbjuder lösningen som tjänst med standardiserad konfiguration och förenklade alternativ för assisterad återställning.

Nya säkerhetstjänster med sikte på multimolnDell satsar också på att utöka stödet för multimolnsmiljöer och skydda data i publika moln via tjänsten Dell PowerProtect Cyber Recovery för Microsoft Azure. Tjänsten gör det möjligt för organisationer att rulla ut isolerade cybervalv i publika moln för att bättre skydda och isolera data vid ransomware-attacker. Det förbättrar organisationers motståndskraft och bidrar till att minska skadan vid cyberattacker.

Tjänsten erbjuder också flexibla alternativ för återhämtning vid en cyberattack, från återställning i datacenter till återställning i Azurenätverk.

Bättre skydd på AWS

Dell stärker även samarbetet med AWS med nya CyberSense for Dell PowerProtect Cyber Recovery för AWS. Organisationer får möjlighet att använda adaptiv analys, genomgång av metadata och komplettering av filer, användning av maskininlärning och verktyg för att upptäcka, diagnostisera och snabba på återställning av data. Det är också möjligt att bevaka filer och databaser för att avgöra om en cyberattack har inträffat och identifiera den senaste oförstörda versionen av data, för att skapa en snabb och säker återställning.

Dellagring i publika moln

Dell lanserar dessutom förbättringar i Project Alpine, där Dells lagringsprogramvaror kan användas i publika moln som AWS och Azure. Med Project Alpine får organisationer ökad mobilitet kring data och enhetlig drift i publika molnmiljöer och on-prem. Det gör det möjligt för organisationer att snabbt rulla ut eller börja använda Dells lagringsprogramvaror och tjänster i publika moln, och nå ökad effektivitet och skydd. Det blir möjligt att sömlöst flytta data till moln och dra nytta av molnbaserade analystjänster. Det räcker också för utvecklare att skriva applikationer vid ett tillfälle och sedan rulla ut dem överallt och skapa en enhetlig upplevelse i olika typer av publika moln.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>